• sathinel
    #161
    OSX megelőzte a pc-t? Ja végülis hollywood a bankok mindenki hülye hogy nem mac-et használ csak te és a haverjaid értetek a témához. Mint lentebb kiderült meg már másik cikknél ahol a procit hoztad fel dualvidkaris rendszernél hogy az a mérvadó fogyasztásnál hogy nagyon értessz a témához. Grafikát emlegetsz mikor másra használják, majd csavarod a témát. Nem esik le hogy pc alkatrészek vannak a mac-edben is? Kérlek mutass olyan mac-et ahol a procit, alaplapot, vidkarit, memóriát, stb a mac vagy annak leányvállalata gyártja.

    Ja hogy intel, nvidia, és hasonló termékek amiket megvehetek a neten is? Vagy szerinted külön gyártósor van a mac számára az intelnél???

    Pc vonalon megy a linux is amit nehogy azt mond hogy lehagy az OSX ilyen téren mert szólni kéne jópár nagy cégnek hogy cseréljék le az informatikusokat mert nem értenek a gépekhez. Mac-et mindenhová:D

    Az IBM-nél is sok a hozzánemértő hogy linux rendszerekre minden amihez közük van jó drivert írnak, és kiáll az opensource melett. Szólni kéne nekik is hogy a marhák térjenek át OSX-re mert azon már megy minden minek fejleszteni.