• MacropusRufus
    "Az Apple a nyílt szabványokat támogatja, "
    ezt a sz@r dumát. A cég egyetlen rendszere sem nyílt.
    Ráadásúl még csak nem is lehetett telepíteni semmilyen más gépre az op.-jait, csak azóta amióta intel platfromon futnak. Hát ez érdekes felfovága a nyíltnak.
    Tehát ő támogatja a nyíltat, ha az nem az ővé. Mert az övé zárt. Hát ez egy hülye logika: adjál nekem mindent nyíltan, tőlem meg aztán várhatod. Én az Adobe helyében nem szenvednék a céggel. Ha nem kell, hát nem kell. Az Apple a pc szektor picike részét fogja csak le. Réteg gép.
    Sőt utánna néznék, hogy hogyan lehet úgy módosítani a flash-t, hogy mac alatt még vélettlenűl se indúljon el semmi ami a flashez közhető (értem ez alatt az összes videómegoszto oldalt is)
    Aztán mikor a mac tulajok rájönnek, hogy gy.k. a cég börtönbe zárta őket (mert a rendszere csak saját magával kompatibilis és ezért pl. semmilyen más pl. flash nem fut le) majd ők ki fogják kényszeríteni a gyártótól, hogy váltson.

Amúgy soha nem értettem ezt a mac-es őrűletet. Mi olyat tud nyújtani az a vas amit más hasonló áru cucc nem tud. Egy jó iMac gép fél milla is lehet. Mi olyat tud az a gép amit egy másik félmillás vas nem tud (nem kell híú ábrándokat kergetni az iMac gépek nem a tudásuk miatt kerűlnek ilyen sokba...)