464
  • zola2000
    Csak 50 millió itouch+ipad+iphone van? Akkor nem értem miért olvasok ezekről itt ennyit...
  • Narxis
    Hajrá Apple!
  • Narxis
    Hajrá Apple!
  • passatgt
    ha nem adnának ki adobe cuccot osx-re, le is húzhatná a rolót, de nem az apple, hanem az adobe:)
  • Katlan
    pffff. micsoda aljas hazudozás...

nyílt Apple ... (mióta nyílt bármelyik Apple OS is ???!!!

hibás flash ...

és végül , de nem utolsósorban:

Szerinte a Flash alapvetően nem való a hordozható eszközökre.

• Ferrer
    Teljesen igaza van Jobsnak. A flash támadható felületet ad a telefonnak, megöli az akksit és a legtöbb flash appot nem érintoképernyore írták. Ne legyetek majmok!
  • 5c0rp330n
    steve bacsinak elgurult a gyogyszere
  • pixx
    valóban vicces :)
  • drizzt1666
    http://current.com/shows/infomania/92404989_the-ipad-sucks-tech-report.htm

Ez a valóság, nem az amit ezek egymásnak hazudnak magukról a leveleikben.
  • pixx
    Minden profi program AVID (legnépszerűbb videóeditáló) és az Adobe termékei vannak mindkét platformra. Hogy legyen átjárás, és hogy ne legyen semmi kompromisszum, akik egyik vagy másik rendszeren dolgoznak.
    Viszont egy ilyen nyílt levél után, ahol elavultnak mondják a technikát, illetve bizonyos feladatokra alkalmatlannak, majd még becsmérlik is hozzá...
    Biztos elgondolkodnak majd ezen-azon a srácok az Adobenál.
  • MacropusRufus
    igazad van, de csupán 50millió gépről van szó.
    Ez semmi. A több milliárdos gépparknak ez nincs a fél%-a sem.
    Az Adobe részvényesit már most is lehet piszkálja az Apple lépése. Buktak 50milliónyi gépet. És?
    Azt felejtik el az op. rendszerek írói, hogy csak az a rendszer életképes amihez vannak alkalmazások, ráadásől olyanok amik kompatibilisek egymással. Képzeld el, hogy minden rendszernek mondjuk saját képformátuma lenne ami nem kompatibilis a másikkal... Vagy saját zenefomrátumuk. Tehát egy ilyen versenyben szinte biztos vagyok, hogy az Apple fújna visszavonulót.
    Képzeld el, hogy nincs pl. PhotoShop Mac-re... A grafikusok kénytelenek váltani.
    Vagy vannak, de bizonyos feature-k ki vannak hagyva (butított, indok: mivel az os zárt, és az Apple még csak segíteni sem hajlandó ezért a kérdéses részeket az iMac-re szánt PS nem tartalmazza...)
    Lehet lenne piskolág az Apple részéről.
  • MacropusRufus
    gonolom minden vasnak meg van a funja.
    Én csak azt nem értem, hogy mi olyat nyújt 500-ért az iMac.
    amit mondjuk egy másik hasonló árban mozgó gép nem tud

Kíváncsian várom mit fog írni

• Attila1234
    Főleg az Adobe részvényesei között. Azért ne legyünk már ennyire naivak, ezt a meccset nem óvodások játsszák, akik a homokozólapáton vitatkoznak. :P
  • pixx
    Én az Adobe helyébe, legközelebb egyik termékemet se adnám ki az Apple gépeire, hogy megérezzék, Ps, After Effects, vagy Premier nélkül dolgozni...lenne nagy anyázás...
  • Attila1234
    Vigyázz, mit kérsz, mert mindjárt jön Ulkesh és elmondja!
  • MacropusRufus
    "Az Apple a nyílt szabványokat támogatja, "
    ezt a sz@r dumát. A cég egyetlen rendszere sem nyílt.
    Ráadásúl még csak nem is lehetett telepíteni semmilyen más gépre az op.-jait, csak azóta amióta intel platfromon futnak. Hát ez érdekes felfovága a nyíltnak.
    Tehát ő támogatja a nyíltat, ha az nem az ővé. Mert az övé zárt. Hát ez egy hülye logika: adjál nekem mindent nyíltan, tőlem meg aztán várhatod. Én az Adobe helyében nem szenvednék a céggel. Ha nem kell, hát nem kell. Az Apple a pc szektor picike részét fogja csak le. Réteg gép.
    Sőt utánna néznék, hogy hogyan lehet úgy módosítani a flash-t, hogy mac alatt még vélettlenűl se indúljon el semmi ami a flashez közhető (értem ez alatt az összes videómegoszto oldalt is)
    Aztán mikor a mac tulajok rájönnek, hogy gy.k. a cég börtönbe zárta őket (mert a rendszere csak saját magával kompatibilis és ezért pl. semmilyen más pl. flash nem fut le) majd ők ki fogják kényszeríteni a gyártótól, hogy váltson.

Amúgy soha nem értettem ezt a mac-es őrűletet. Mi olyat tud nyújtani az a vas amit más hasonló áru cucc nem tud. Egy jó iMac gép fél milla is lehet. Mi olyat tud az a gép amit egy másik félmillás vas nem tud (nem kell híú ábrándokat kergetni az iMac gépek nem a tudásuk miatt kerűlnek ilyen sokba...)
  • Attila1234
    Az Adobe válasza
  • pixx
    Abban igaza van a az Adobénak, hogy az Apple a saját üzletét félti. Ha lenne flash erre az op rendszerre, fél-egy éven belül biztos rengeteg alakalmazás születne, mert ha jól tudom olyan 50 millió készülék fut ezzel az op rendszerrel (iphone+itouch+ipad), így piac biztos lenne.
    Persze így az Apple nem gombolhatna le fejlesztőként 99 dollárt, meg a haszon 30%-át, és rögtön lenne hiszti.
  • szombi
    "Az Apple a nyílt szabványokat támogatja"

LoL, jót röhögtem ezen! Az oprendszerük mióta nyílt? És a fájlformátumok amiket használnak?
  • narumon
    Na gyerünk had jöjjön az apple fikázás (úgyis az lesz ennek a forumnak is a sorsa)
  • gombabácsi
    Az ifon meg ipad első 100-200ezer vevője a fejlesztők, a sok-sok meggazdagodásban reménykedő lúzer, akik közül csak páran futnak be a programjukkal. :D
    Flash esetén eléggé lecsökkenne ez a szám.
  • Amergin
    Ha üzlet lenne a Flash-t feltenni, akkor támogatná az Apple kézzel-lábbal. Nem az. Minek ezt túlragozni? Az 1%-os "esés" az nem esés, maximum korrekció de inkább az sem...
  • Kandurex
    1% -ot? Csak? ennyi marhaság összehordása után én kb. 10% körül saccoltam volna.