IZÉ
-
UT5RGHV #7227 Látom a csalásról megy a téma. Én még sehol más játékba nem láttam ennyi csalót, mint a MW3-ban. Körönként(!) vagy 3-4-5-t bannolunk folyton... ha tudunk, mert ez egy szavazati bann, ha összejön elég szavazat, bannolja a szerver. DE! Van olyan csaló, aki folyton váltogatja a nevét, arra akit épp lelőtt, tehát nincs egyéni neve, és nem lehet bannolni, mert név alapján lehet a szavazatot elindítani (jobb lenne IP cím alapján!). Vagy véletlen mást bannolsz, mert épp az a neve a csalónak akit lelőtt, azt annyi. Vagy lelép a szavazat befejezte előtt, és azonnal reconnectol, és folytatja a hülyeségét, méghozzá más nevével, aki gyakran játszik a szerveren, ezzel bemocskolva a másikat. És evvel szórakozik. Én már alapból ezeket megunnám ha én lennék a csaló. Nagyon aljas dolgok ezek. Hogy ezt élvezik egyes mama kedvencei otthon, unalmukban. Épp most játszottam MW3-al, azt kicsit felvagyok húzva, mert ilyen volt fél órája, le is léptem. 2-t lépni nem tudtam, azt die. Nagyon unom már őket. :(((