Call of Duty : Modern Warfare 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Private mach-nél állítsd be a fegyvereket
nekem így mükszik
jó lett?
help
Tudja valaki hogyan kell telepiteni dlc-ket?És ha fel van már települve a dlc miért nem látom a játékban illl miért nem tudok játszani dlc -és szerokon??Eredeti a game és a dlc-ék is...Köszi a segitséget!
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
a másik,hogy van az,hogy egyes szervereken én csak az alap fegyókat használhatom ,mások meg mindenféle "saját" fegyverekkel szaladgálnak?
most ez a minusz zavar eléggé nincs valami megoldás ennek orvosolására
elõre is köszönöm ,ha valaki segíteni tudna
Köszönöm.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Server name: "WaterWall NOCAMP HC +XP" (Teamdeathmatch mindíg)
De rájövök mi okozza ezt az akadást, ha nincs más írok a TeknoGods-nak.
Köszi a segítséget srácok azért 😊 . De ha van még valakinek ötlete a problémámra, nyugodta írja le.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
ezért nincs nekünk ilyen gondunk
A képernyõ felbontás problémára rájöttem, megoldódott. Nem driver frissítés kelett, hanem a videó beállításoknál vagy egy olyan opció hogy: "image quality", és az volt nekem low-on. High-re tettem, és már szép képe van játék alatt is. Ez oké... de...
Az akadás mégrosszabb lett. Már ha csak simán futok, és közben csak kanyarodok, akkor is akad az egész, úgy mint ezelõtt leírtam célzásnál. A billentyûzet, és az egér nincs kibékülve egymással ennél a játéknál, ha együtt használja az ember õket. Külön-külön jó. Namost az a vicc, hogy újra tettem a rendszert (Win7 Home Basic-rõl, Win7 Ultimate SP1-re). és ugyan úgy, ugyan ezeket csinálja. Az egérrel kapcsolatba annyit, hogy kiróbáltam Touchpadon (laptop-om van) a dolgot, és ugyan az a akadás. Majd másik egérrel is megnézem, de nem hiszem hogy egér baja van, fõleg a touchpad után, meg hogy más játékban hibátlan. Szóval a játékkal van valami baj. Ja, és nem eredeti játék, letöltött.
Bár a fejlesztõtõl elvárható lenne hogy az ilyen nyílt napokon se legyenek hackerek de vannak sajna. Viszont készülj rá hogy esni kelni fogsz, teljesem más játékmenet lesz. Én mindig olyan kombókat akartam nyomni amit codban megszoktam soká éreztem rá a dologra hogy ez itt nem így fog menni.
Én ha nyugatabbra laknék beperelném õket silány gány munkájukért.
A másik dühítõ, hogy egy letiltást se tudsz a steamnek küldeni hogy törölje a csókát legalább egy hét kényszer pihenõre.
Tegnap hál isten legalább volt egy 10 percem 2v2-n amit igazán élveztem, a Dragunov kedven cod4 es snipám füstölt rendesen, mondjuk közbenjárt az is hogy a csapattárs régi motoros játékos társam volt <#vigyor>#vigyor>
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
próbálj meg barátokat jelölni a meccsek közben,sok helyen szerepel a névben a hun,vagy kérdezd meg van-e magyar 2-3 nap alatt pár barátot találhatsz,a kérdés az akkor tudnak-e játszani amikor te,írhatsz nekik üzenetet,természetesen annak is meg van a módja,hogy egy csapatba kerüljetek,még fontos a játék közbeni beszéd erre ott a team speek2,3
Kicsit elegem lett a kriksz-kraksz szövegelésekbõl az idióta hacker nevekbõl, illetve a rengeteg csíter parasztból aki csak a sok shot érdekel. Rühellem azokat akik bejönnek 4 v 4 es játékra és szarrá lõnek mindenkit. Tényleg nem lehet csinálni velük valamit? Még beléjük se tudok lõni ha csapatárs csinálja a dolgot.
Anno cod 4 ben baromi sokat toltam a srácokkal a 2v2 4v4 es taktikai hadviselést, amikor megláttam hogy van ilyen játékmód a játékban megörültem neki, de így egyedül a csíterek ellen semmit sem ér a dolog.
1 ugye egyszerû egered van ,próba másik egérrel?
1: Multiplayerbe játszok, és szinte mindíg akad az egerem, miközben célzok jobb klikkel, és mozgok közbe. Azt vettem észre, hogy CSAK akkor akad, ha célzás (jobb klikk) közben használom a billentyûzetet. Ha például csak célzok jobb klikkel, és a billentyûzeten nem nyomok semmit, akkor hibátlan, nem akad. Ha futok, meg mozgok az egérrel közbe, akkor is jó. CSAK célzás, és közbe mozgás (jobbra, balra, elõre, hátra)=akadó egér. Olyan is volt, hogy céloztam, lõttem, mozogtam közbe, és beragadt az egész úgy, hogy levettem a kezem a billrõl, és az egérrõl teljesen, és a hülye, ugyan úgy célzott, és lõtt tovább 😄 . Tegnap például egész nap teljesen jól mûködött. Nincs ötletem! És CSAK a MW3-nál csinálja ezt, más multiknál, és a MW1-nél például hibátlan. Remélem van rá megoldás, mert nem árt célozni a MW3-ban 😄 .
2: Beállítom a képernyõfelbontást 1366x768-ra, vagy bármekkorára, át is állítja magát, de amikor belépek játékba, olyan pixeles a kép, mint ha 800x600-ba menne, csak kivan húzva full képernyõre. És nem állítódott el a beállításokban. Bármire állítom, ilyen a kép. Nem annyira zavaró nekem, de jobb lenne nagyobb felbontásban nyomni 😊 .
Remélem van megoldás ezekre, köszi!
Keress olyat hogy Spec Ops...ez a Single és Multiplayer-tõl külön van.
DE ezeknél nem a single kampány helyszíneit és jeleneteit kapod coop-ba, hanem a coop-ban más direkt külön missziók vannak...(ha engem kérdezel ez a játék leggázabb része.)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ezekkel meg lennénk. Most az lenne a kérésem, hogy lehet játszani olyan játékot, hogy kampány szerûen különbözõ pályákat keljen teljesíteni?
Sikerült be menni egy-egy pályára közösen, de ez valami olyasmi játék volt, hogy két csapat volt és egymást kellett likvidálni.
Nekem ez kicsit gyors volt, mert mindenki rohangált össze vissza.
Szóval ketten szeretnénk valamit játszani. Van ilyen?
Köszönöm
Valamint vegyétek fel egymást barátlistára. Ha megvan akkor indítsa el egyikõtök a játékot, olyan helyre lépj be amiben lehet többen nyomni. Coop vagy Multi.
Ekkor a joy közepén a nagy X gomb.
Barátlistán rányomsz a haverod-ra és lesz olyan hogy "Invite to game" rányomsz, ekkor vársz haverodnak megy egy üzenet hogy elfogadja-e a meghívásodat.
Ha rányom hogy Accept invite, akkor a gép azonnal bedobja melléd és mehet a móka.
Ha nem dobja be melléd vagy nem tudsz rányomni hogy "Invite to game" akkor ez azt jelenti hogy nem vagy multiplayer illetve Coop helyre belépve a játékon bellül....
További kérdésed lenne csak írj.
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"