IZÉ
  • DarkSector
    "MW2ben nincsenek szerverek. A warezos MW2ben vannak szerverek, de annak semmi köze az IWhez.
    Kb másfél hónapig játszottam és ahogy múlt az idő, egyre jobban laggolt. Fizikailag képtelenség, hogy jó legyen az MW2... ha valakinek szar a nete, akkor nincs az az isten, hogy játszható legyen a játék."

Warez-ben igen, de mindig a legjobbat válassza ki, szóval ha sok 10kb-os ember kerül össze akkor jah szar ügy, hálisten nem találkozok sok ilyennel, hála annak hogy mára már fasza sávszéllel rendelkeznek az emberek.

"Ezekben nincsenek olyanok, hogy csinálsz x killt, lehívsz egy légitámadást, aztán meg egy choppergunnert, és amikor eléred a 25öt, game over. Nem véletlen vették ki a BOból... ahogy azt is, hogy nem lehet összekötni őket." nem mert nem lehet , ezért cserébe azonnal elérhetőek.

"Gondolom nem olvasgattad az IW topikot... én anno olvasgattam és nem egy, nem kettő... több tucat embernek volt ilyen gondja. Random elveszik."

Olvastam meg mostanában is, csak ritkább esetekben volt, akkor is USER balfaszság, mert a steam-el balfaszkodtak...
    De mint írtam ha valóban volt ilyen, amiről nem tudok, akkor ezzel egyetértek low dolog...