Egy topik, ahol nem sablonos beszólások, hanem komoly elemzések zajlanak!
-
Jó a párhuzam.
Nemsok Manchester United meccset néztem idén, de mindig gyengén játszott, (most hétvégén különösen ordító helyzeteket hagyott ki) és szerintem az ő előtérbe helyezése miatt megy el a bajnoki cím.
Nemlehet csak Rooneyra alapozni a góllövést,így is hihetetlen, hogy mennyire szállította idén a gólokat.
Ibrahimovic meg szintén ez. Tudjuk, hogy jó játékos nagyon, de szerintem a Barcelonába villámgyors támadók valók, akik azonnal betudnak mozogni a védők mögé, ill üres területre a középpályás ritmusváltáskor.
Eto'o pont ilyen volt, és ha leigazolják Villát akkor ő is ilyen lesz.
De ezzel a cserével szerintem alaposan mellényúltak, és szerintem Eto'o sem ott játszik az Interben ahol kéne neki. Milito helyén kéne lennie, de erre az összekötő szerepre Milito alkalmatlan lenne szvsz.
Amúgymeg istenments, hogy kritizáljam Guardiolát, de szerintem Ibrahimovicot pont akkor hozta le az Inter ellen a Nou Campban mikor a legnagyobb szükség lett volna rá. A felállt védelem ellen szórták a labdákat szélekre onnan meg ívelgettek be, ez azért elég reménytelennek tűnt.
Amit hiányoltam azok az átlövések voltak, volt pár próbálkozás ugyan és pont azok voltak a veszélyesek. Ebben meg Ibra ugye eléggé jó...