...12 megapixeles optika, HD minőségű videófelvétel, Dolby Digital...
  • ajem kisa
    #722
    Igazad van félreérthetúő volt, de legalább nem flémkeltés lett (tudod sg-n már nemtudni ki, kicsoda!)! ;)
    Tény, hogy a smartphonokkal levan maradva a nokia, de akkor is ha megnézed, még most sem képesek az usb-s dolgot és a kamerát belerakni a mai telókba, az aluház nekem kimondottan számít, de csak ez a teló jött képbe, főleg a kamera és az usb, aluház...
    Nekem is kicsit csalódás volt az elején, de mivel sokkal jobban megéri még így is ez a teló, mint a többi teló a kategóriában, a többi oprendszer nekem abszolut nemjött be (igaz a symbian sem a kedvenc, lehetne egyszerűbb),de a widgetekkel kilehet úgyahogy küszöbölni a dolgokat meg az alkalmazásokkal az oviból! Mindegy, a lényeg az, hogy ha megnézed, a nokia nemis nyomul reklámokkal sem annyira mint a többiek (lehet,hogy ez is a bajuk), és ha az anna sem hozza azokat az elvárásokat amiket kéne, akkor (eztmár januártól mondogatom), hogy nekem nemkelle smartphone, mert pár óra net nélkül miaz?:)
    A töltéscsíkod lehet azért nemmozdult, mert nagy az uj rendszer, gondolom mindent cserél (remélem)! Én az ovis store-ral raktam "frissítést", de komplett leszedte az oprendszert ami ~170mb volt, azthittem, befordulok mire lejön, mert addig rajtavolt a teló a gépen, persze offline-ban!
    A te telód tuti hibás, hivd fel őket és követelj másikat, mert ezt igy nemfogod tudni eladni sajna!:(