...12 megapixeles optika, HD minőségű videófelvétel, Dolby Digital...
  • Tinman #720
    Félreértesz.

    Egyszerűen: CSALÓDTAM.

    Bővebben: Még 60-as (HATVANAS! WESTEL!) telefonnal kezdtem az ipart, akkor is Nokiával... volt próbaképpen hetekig más telefonom, de mindig éppen az aktuális csúcsot vettem meg. N-gage 5 évig, N82 4 évig, Nokia 7110, 8110, Communicator, stb.

    Abs. márkahű voltam és nem elvakultságból, hanem mert próbáltam a másik oldalakat és mindig be kellett lássam a Nokia a legjobb választás.

    Ha eltekintek most attól, hogy a drága telefon agyonajnározott fényképezője 0-day szar és csak azt nézem, hogy mennyire gyors a rendszer, mennyire jó az érintőképernyő, akkor is azt kell mondjam: Ennyi volt, kiszálltam, ha kapok másik N8 telót (3 napon belül vagyok még) adom el.

    A szoftverfrissítésnél dícséretes, hogy wi-fi-n is lefutott, de az k. gáz, hogy pl. ez az Anna frissítés semmi %-ot, semmi folyamatjelző csíkot nem írt ki... 15 percig csak néztem, hogy most akkor mi van? Kifagytunk vagy sem?

    A másik ami nagyon nem tetszik, az a "villogás". Pl: Bemész a "gyorsindító" menübe, ahol látod a widgeteket, TV2, MTV, DunaTV etc... mi a szarér' villog az? Legújabb sw fent van :-(

    Aztán ha már itt jártam ráböktem a TV2-nél egy hírekre, majd közölte, hogy ez a netkapcsolat nem elegendő a lejátszáshoz ^^ Meg sem próbálta, pedig N-es Wi-fi kapcsolaton voltam éppen. Pfff.

    A QWRTZ billentyűzet tök király, csak nincs ékezet. Akkor van, ha függőlegesen fordítom a telót és visszaáll a szokásos, telefongombos megoldásra. Ehhh.

    Rég csalódtam ekkorát.