...12 megapixeles optika, HD minőségű videófelvétel, Dolby Digital...
  • ajem kisa
    #718
    Tinman nyilván van annyi eszed, hogy ismered a fókuszt, nem kötekedésnek szántam, csak ennyi ötletem volt, szoval vagy ez, vagy sw hiba!
    A nokiát mivel most divat szidni, azt nefelejtsük el, hogy amíg az ájfon 2011-ben 5mpx-el hozza ki az "új" telót ugyanazzal a menüvel, talán kicsit gyorsabban fut mint a ifon3, addig a nokiatesztek azokat írják, hogy semmi újítás, a reset gomb oldalt a mini usb-nél nemműködik (ami egyébként egy töltésjelző led) lol, és a fotoi így-úgy, az akkuja gyenge...meg kitudja még mik, addig az áruk az ájfonnak az egekben vannak, naponta kell tölteni, és gyakorlatilag az uj kasztniért fizetsz sokkal többet! Én abszolut nyitott vagyok az ilyen témában, van is ipod touchom, de az üzeletpolitikájukkal qrvára nemvagyok kibékülve! És ugye az teljesen igaz, hogy stabil a rendszerük, de "nehogymá csak 100k-t fizessek a telóért" szlogen is lehetne a "tinkdiferent"!
    De ahogy nekem sincs ifonom, mert nekem nemjön be, mégsem megyek az almatopikba szidni még akkorsem, mert van ájtáccsom. Tudom, hogy ez csak egy vélemény volt a részedről, de ordít belőle, hogy nem akarsz te ilyen telót, ráadásul kifogtál egy hibásat is...
    Ez van, előfordul, ne is vegyél soha többet nokiát, igazad van, te dolgod!
    Nehogy elkezdjünk vitázni, mert nemerről szól a topik, én "befejeztem"!