...12 megapixeles optika, HD minőségű videófelvétel, Dolby Digital...
-
"EA.Mobile.Need.For.Speed.Carbon.3D.v1.2.4.S60v3.N95.J2ME.Retail-BiNPDA by ciopaka"
Ezt találtam elsőre ez működik! Annyi, hogy ha függőben tartom csak akkor lehet vele normálisan játszani (mert keresztben nemlátom az ujjamtól)!:D
Van A,B,C,D gomb + 2 a menüben lépkedéshez és ugye a 4irány középen egy ismét...
Holnap csinálok róla képet, vagy lehet, hogy egy rövid videót 5800-ával és meglátod, hogy hogy néz ki ezen, addig megpróbálok keresni még valamit amit leirtál!
A SHIFT viszonyításképpen csak, az 80+mb S^3-ra!!! a CARBON meg nemvolt 500kb (a shift ingyenes az ovi store-ban S^3-ra)!
Shift jutub hdmi-vel tv-re kötve...Én is kiróbáltam a Galaxy On Fire (?)-t is és eléggé jól kezelhető és elég jól reagál a mozdulatokra, irányításra!
Most megyek kajálni meg ilyenek, este még tesztelek neked gémet!;)
Laci700:
A web nekem ha wi-fi-n van akkor semmi gáz nincs, 3.5G-n elég bugos..
Viszonyítási alapom a jutubon nézett tesztek után van csak, ami kellemetlen, hogy amikor betölti az oldalt olvashatatlanok a betűk, a 2ujjas az operán nemműxik, de a 2érintésnél zoomol (ez akkor gáz, ha televan az oldal linkekkel (webshop-ok...sg..:))!
Ilyen ájfonhoz képest lassú az N8 a böngészésre, de elvileg ezen fognak nagyon segíteni a 2.FW-el ahogy írtam lentebb!
Amúgy még csak kb. 1 hete van aktiválva a netes szolg. nekem a telón, szóval kikell ezeket tapasztalnom, egyenlőre a multimédiás cuccok és a progik érdekelnek, jövő 7en sulim kezdődik akkor onnan fogok napközben jelentkezni és megmondom, hogy mi a véleményem az operáról!;)