riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • whisper
    Szélsőségesen gondolkozol pár dologról. azért mert azt mondtam,hogy remélem nem olyan lesz. Az nem hat ki csak egy példa. Nw2-be meg a papnak volt srt és minden ilyen képesség bufja és a nagy szinten erősebb tudott buffal lenni mint a warrior azon felül ,hogy healelt is stb. Azért hoztam fel mert remélem nem fog ez itt előfordulni és nem kihatással van a riftre csak egy példa volt,hogy sült már ki hasonló ötletből sz.tem elég gáz dolog is és igen mondjuk nem hord platet ,de hord mail-t aztán megoldja egy spellből azt amit egy platesnek mondjuk gearből kell megsezreznie. Tökéletes példa WOW-ba a paladin Én jóbban szerettem a warrior tanknál mert ugyan ugy volt shideld wall szerű dolga de mellette healelt meg dmg-et fogott fel a raidből, dodge-t megoldta a folyamatosan fent levő holy shieldből.

De mint jeleztem jó dolog ez ,hogy így tudjad színesíteni karaktert csak remélem jó lesz a balance kidolgozva.