riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • [NST]Cifu
    Hja értem. szóval NW2-ben is az votl ,hogy jött a pap és a paladinmeg a warrior értelmét vesztette mivel a pap ugyan úgy platezett meg pluszba még stone skinezett stb.

1.: Csak azt felejted el, hogy itt a pap nem plate-ben mászkál, hanem chainmail-ben, továbbá a szerepek személyre szabhatóak, ha több tank van mondjuk a group-ban, mint kellene, egyszerűen átváltja a soul-tábláját az, aki tank helyett DPS-el vagy healel, esetleg CC-zik, és kész.
    2.: Attól, hogy egy másik játékban valamit esetleg rosszul oldottak meg, miért kellene, hogy kihasson a Rift-re? Ez nekem valahogy magas... (nagyon rég játszottam az NWN2-vel, szóval így nem rémlik, hogy tényleg rossz lett volna a balance).
    3.: AD&D-ben nekem úgy rémlik, hogy a Paladin csak 8. szinttől kapta meg az első pap-varázslatát, és max. elérhető pap-varázslat szint is emiatt talán 4 vagy 5 volt. Szóval egy pappal éppenséggel nem ért fel heal terén, harcban meg aligha ért fel a warriorral, többek között azért, mert a Charisma értékének min. 17-esnek kellett lennie (szóval esélyesen a legnagyobb dobása mehetett oda), és mivel a Wisdom értéke is min. 13-as, ezért erősen valószínű, hogy a két legfontosabb harcos érték (Strength és Constitution) erősen el fog maradni egy warrior-tól, aki a legnagyobb dobásait teheti oda. Ezen kívül még kis milliárd megkötése volt (minden bevételének 10%-át le kellett adnia a lovagrendnek, legfeljebb 1 páncélja, 1 pajzsa és 4 fegyvere lehetett (önmegtartóztatás), fixen csak Lawfull Good jellem és így tovább). Anno 1988-1995 között elég sokat AD&D-ztünk, és nem sokan játszottak Paladin-t. :)

De legyen a leather vértes rogue is tankoljon mint a plates tank

Miért ne? Mert szerinted csak egy full plate-be öltözött warriornak kellene tudnia tankolni? Mert a védelem csak a páncélból jöhet? A legjobb védelem az, ha nem is találnak el, ebben pedig egy bőrpáncélos rugó jobb, mint egy nehézpáncélos harcos. WoW-ban is a warrior tankok BC-ben például pont a Dodge/Parry értékekre gyúrtak.

és nem csak warrior tankolt pls WOW-ba sem hanem , ott is , warrior, pala, dk, druid ott se volt baj ,

Igen, a maci druida, akinek ugye armorja nem nagyon lehetne (hacsak nem fémbundát növesztett), az tankolhat nyugodtan, de a rugó és a mage nem. Logikus...

Akkor a warrior is tudjon healeni?

Tud healelni. A paladin és a void knight Soul...