riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • TeeKillah
    Idézek egy másik fórumról. Azért idézet mert lényegében egyetértek vele és teljesen jól látja a RIFT helyzetét.

"Őszintén megmondom, én nem próbáltam a játékot, csak olvasgattam róla, főleg mikor találtam egy olyan hírt, hogy a Ubisoft lesz a kiadója. Ekkor felkeltette a figyelmem, néztem róla pár videót, olvastam a játék történetéről, a fejlesztők terveiről stb.
    Azt kell mondjam, hogy így ennyi információ után ez nagyon kevés a mai piacon. WoW szintű játék, és a WoW mellett már elrobogtak a jobb, komolyabb büdzséből készülő mmo-k techikailag.
    Közelednek a nyugati piac felé olyan játékok, amik olyat játékmechanikát tudnak felmutatni, amilyenek eddig példátlanok voltak ebben a szegmensben, gondolok itt például a Continent of the Ninth-re, esetleg a Guild Wars 2re, vagy például ide vehetjük a Vindictust is. Egy ilyen erőteljes microtranzakciós rendszerekkel ellátott mezőnyben ennek a játéknak nem jósolok sok esélyt, hacsak a fejlesztők az Ubisoft euromillióit felhasználva nem húznak valami nagyon-nagyot. Ezt azonban egy már béta verzióban lévő játéknál nem hiszem,hogy nagyon meg tudják tenni.
    "

... és akkor még olyanok meg sem lettek említve, hogy T.R.E.A. online vagy Jumpgate Evolution.

Nem lenne rossz a gém de jelenleg csupán a skill rendszer felépítése különbözik a többi, hasonló játéktól.