Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
TeeKillah #75 Idézek egy másik fórumról. Azért idézet mert lényegében egyetértek vele és teljesen jól látja a RIFT helyzetét.
"Őszintén megmondom, én nem próbáltam a játékot, csak olvasgattam róla, főleg mikor találtam egy olyan hírt, hogy a Ubisoft lesz a kiadója. Ekkor felkeltette a figyelmem, néztem róla pár videót, olvastam a játék történetéről, a fejlesztők terveiről stb.
Azt kell mondjam, hogy így ennyi információ után ez nagyon kevés a mai piacon. WoW szintű játék, és a WoW mellett már elrobogtak a jobb, komolyabb büdzséből készülő mmo-k techikailag.
Közelednek a nyugati piac felé olyan játékok, amik olyat játékmechanikát tudnak felmutatni, amilyenek eddig példátlanok voltak ebben a szegmensben, gondolok itt például a Continent of the Ninth-re, esetleg a Guild Wars 2re, vagy például ide vehetjük a Vindictust is. Egy ilyen erőteljes microtranzakciós rendszerekkel ellátott mezőnyben ennek a játéknak nem jósolok sok esélyt, hacsak a fejlesztők az Ubisoft euromillióit felhasználva nem húznak valami nagyon-nagyot. Ezt azonban egy már béta verzióban lévő játéknál nem hiszem,hogy nagyon meg tudják tenni."
... és akkor még olyanok meg sem lettek említve, hogy T.R.E.A. online vagy Jumpgate Evolution.
Nem lenne rossz a gém de jelenleg csupán a skill rendszer felépítése különbözik a többi, hasonló játéktól.