8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
#112 Te legalább kaptál invet -
#111 4 órás queue van és 5 perc után disconnect yeyeye -
#110 nem megy,a beta 28-31 ig tart,nálunk 19:00 kor indul. -
#109 Megy már a test? -
#108 Ts3 szerverem ellindult 7/24 be megy.Szabadon használható én fentvagyok mindig,várom a magyar tesztereket :)
Cím az aláírásomban megtalálható.
-
#107 nah,kiket hívtak már meg a betara? Jólenne egy szeróra és egy frakcióba menni. -
#106 Most nézem lehet több kulcsot is be adni és kérni . -
#105 Akkor regeld be az accodra és várd a meghívást :) -
#104 őőő kaptam kulcsot! -
Deadman #103 Tudom.... ami idegesíti, hogy akiknek beszéltem a Rift-ről, sőt segítettem bereggelni, mind kaptak invite-ot... Nekem nem jött össze. -
#102 Sima inv kulcsot itt tudsz igényelni,és ha szerencséd van meghívnak a beta ra. -
#101 Akkor nekem nem lesz...
A sima inv kulcsokat mindig az event előtt küldik (dec.28. -31)? -
#100 VIP kulcsal garantáltan meghívnak minden event re,míg a sima invite kulcs nem garantálja a bejutást.VIP kulcsot facebookon,twitteren külömböző nyereményjátékokon lehet szerezni. -
#99 Ez a vip kulcs egyébként mit takar?
Hogyan lehet hozzá jutni? -
#98 Azért csak így nem osztogatják a VIP kulcsokat hogy valaki adjon,én 2 napig szenvedtem vele mire nyertem egyet.6-8k között mozog az ára ebay en. -
Deadman #97 Ha valaki meg tudna szánni egy VIP key-el PM-ben, nagyon megköszönném. -
#96 köszi az infókat.Akkor valószínűleg healer leszek :)
TS3/Venti/skype-ba bennelennék ha valaki(k) jönnének majd beta időszak alatt,vagy akár előtte is.
Skype nick em: Whit33r1 -
Probatbicol #95 Ha jól tudom 50 lesz a max szint, a bétákban 20 volt és ezt elég sokan elérték 3 nap alatt, gondolom később azért belassul a fejlődés.
Klasszikus heal és tank szerep van a játékban, szóval healerre mindig szükség lesz :). -
#94 bocsi az egymás utáni postért de érdekelne hogy mennyire van szükség support karakterekre,healt akarok kezdeni ezért érdekelne,megéri e az erőfeszítést. -
#93 Nemsemmi micsoda boss van low lvl en is :) am mennyi lesz a max szint,és mennyire lassú a fejlődés? Kövi betan már ott leszek :) -
Probatbicol #92 Feloldották az NDA-t a closed beta-ban, a 3. fázis dec. 28-31-ig megy majd.
Szerintem hamarosan lehet open bétára számítani.
Egy jó kis gameplay videó world eventekkel:
http://www.youtube.com/watch?v=EXDUCkxqPdE -
#91 pm ment :) -
#90 Honnan? privibe eltudnád mondani?:) -
#89 Sikerült szereznem egy VIP kulcsot,event alatt nem hívnak be? ahogy látom még van pár óra vissza. -
#88 rendben,köszi.
Valaki mesélhetne a játékról bővebben hogy milyen,érdekelne nagyon!
-
#87 vannak europai szerverek; angol, nemet és frencia is -
#86 Beta csak amerikaiak jelentkezhetnek,vagy európa is játszik? -
Probatbicol #85 Végül sikerült bejutni, most egy kicsit problémásabb volt, mint az első eventnél. Ebben a fázisban a másik frakciót lehet kipróbálni, a táj itt is meggyőző, ha lehet még warhammeresebb (egy hegyoldalban indulsz egy ösvényen, alattad a völgyben egy ostrom alatt álló falu lángoló házakkal, becsapódó lövedékek, halálsikoly, csatazaj).
Lvl 6-7-ig egy bevezető rész van, az első rift-ig, ezt most szerintem több chanel-re osztották mint múltkor, mert alig találkoztam más játékossal. A questeket így gyorsabban lehet csinálni, mert van elég mob, de a hangulat nem ugyanaz, kicsit meg is ijedtem, de aztán amikor kikerültem a nagyvilágba, már fogadott a szokásos tömeg. Most volt egy kis lag is, amit az első eventnél egyáltalán nem tapasztaltam.
Itt aztán bejött az első baki is, aki játszott gondolom tudja, a katapultos questre gondolok, 5 égő katapultot kellett volna eloltani, aztán kilőni velük egy hajót. Ez a gyakorlatban úgy nézett ki, hogy kb 100 játékos körbeállta a 4 vagy 5 katapultot, ezek közül 3-4 percenként(!) az egyik kigyulladt, ezzel lehetett volna "interaktálni", ez gyakorlatilag lehetetlen volt még partiban is. Ráadásul itt még elég sorvezető szerűen működik a játék, tehát nagyon ki se lehetett hagyni, mert nem kaptad meg a következő questet, úgyhogy ki is léptem.
De ezt bírom a Trionban, reggelre már jött le a javító patch - mondjuk ennek meg az lett az eredménye, hogy belépés után rögtön meghaltam, mert a katapultok környéke hemzsegett az ellenségtől.
Egyébként abban elég szigorú a játék, így alacsony szinten, hogy ha több ellenféllel harcolsz egyszerre és vesztésre állsz, akkor poti nélkül meg fogsz halni. Elszaladni ugyanis nem lehet, mert azonnal követnek és ütnek tovább folyamatosan. A halál utáni gyógyítás meg elég drága.
-
#84 ha van vkinek felseleges vip kulcsa és megajándékozna vele, akkor imába foglalnám a nevét:) -
#83 da -
#82 Üdv,
Nincs valakinek fölösleges VIP kulcsa? Szeretnék bekerülni de sima kulcsal nem igazán hívtak be :( -
Probatbicol #81 Nabasszus: position in queue: 201, estimated time: 59 min....
Az összes szerver full, a német és francia nyelvűek is -
#80 Continent of the Ninth
Vindictust
TERA
ezek mind inkább a keleti stílust képviselik a RIFT meg pont nem az.
Jumpgate scifi köze sincs ehhez
AoC bugos / tartalom hiányos foshalmaz volt kiadáskor
WAR sokaknak kevés volt a pve tartalom.
Lotro kakukktojás , nem tudom miért nem volt nagyobb sikere.
szóval szerintem a RIFT-nek bőven van helye a piacon . azt nem mondom hogy több milliós bázisa lesz de pár 100k előfizetőt felcsippenthet magának ha odafigyelnek rá . -
hordanee #79 Azért a WAR-nak a Conannak is meg volt a maga oka, hogy miért bukott be, a Conan gyakorlatilag egy early beta volt megjelenéskor, és hiába lett egy jó játék belőle egy év alatt, addigra már beállt egy relatíve alacsony előfizető számon. A WAR-al is hasonló problémák voltak csak kisebb léptékben, egy nagyon jó rendszer volt szerintem, de kb 2-3 hónapig játszottam csak vele, mert úgy éreztem nincs semmi olyan élvezhető tartalom, vagy cél ami hosszútávon odaköthetne a játékhoz.
Én hiszek abban, hogy ha egy játék nagyon jó, akkor a kritikusok és a játékosok be tudják annyira reklámozni, hogy nőni fog szépen az előfizetőszám. Az egész azon múlik, hogy valóban olyan színvonalas-e az egész játék mint amilyen az első zóna volt béta 1-ben, tényleg olyan élvezetesek lesznek-e a Rift eventek mert ebből még nem lehetett sokat látni, és ami még szintén nagyon fontos, hogy élvezetes értelmes és balanceos PvP legyen benne(Bár ez nyílván nem mindenkinek ugyanolyan fontos). -
hordanee #78 Számomra nem tűnik kevésnek az amit a Rift nyújt. A Wow szerű játékmenet az ami a nagy játékosbázishoz kell, ezt kell kiegészíteni olyan mechanizmusokkal amik adnak valami plusszt, és mindezt olyan szinten ki kell dolgozni, és olyan mennyiségű tartalommal ellátni, hogy a játékosok az első hónap után is tovább játsszanak, esetleg ajánlják ismerőseiknek.
A dinamikus rendszerek amik vannak a Riftben nagyon hasonlítanak a Guild Wars 2-ben beharangozott rendszerekre, ezért látatlanban nehéz lenne a kettőt összehasonlítani.
A TERA számomra mikor néztem róla videot egy tipikus ázsiai grind MMO-nak tűnt ami persze nem zárja ki, hogy sikeres legyen, de nem is számít a Rift közvetlen vetélytársának. A Jumpgate Evolutionra kiváncsi leszek én is de az meg egy Űrhajós shooter MMO.
Szerintem a kiadó ilyen fázisban valóban nem számít túl sokat anyagilag, viszont olvastam erről a Trionról és több százmilliós büdzséről beszéltek (ez persze nem csak a Riftre hanem az End of Nations és a SyFy c. MMO-ikra összesen) ami azért komoly összeg, bár ez manapság már kell is egy AAA MMO fejlesztéséhez... -
#77 áá már nem is fogadta el.. lemaradtam:( nah mindegy... -
Probatbicol #76 Nagyjából egyetértek ezzel a véleménnyel. A Rift kb. olyan mintha a működő nyugati mmo-kból összegyúrták volna a a jó részeket. Engem valamiért nagyon megfogott a hangulata, csodálkoztam is magamon, hogy élvezettel gyűjtögetem a vaddisznókból az agyart :). Meg nagyon pozitív volt a gördülékeny indulás és a nagy tömeg a játékban. Nem is tudom láttam-e már ilyen sima, pontos indulást egy mmo-nál, ráadásul CB. Meg az egész játékból sugárzik a profizmus és a kidolgozottság.
De én is úgy érzem, hogy ha ezt egy teljes árú fizetős (account+havidíj) játékként akarják eladni, akkor sajnos garantált a bukás.
Olyan nevek döcögve mennek, mint a War, Conan, a Lotro ugye fel is adta, akkor egy tök ismeretlen világnak szinte lehetetlen betörni a piacra, úgy hogy csak a bevált receptet alkalmazza.
Viszont én a többi felsoroltban sem vagyok annyira biztos, hogy akkora durranások lesznek, várjuk ki, hogy bizonyítsanak. Ezek közül egyedül a Vindictust próbáltam, azt imádom is, de annyira más jellegű játék, hogy az mmorpg piacba nem fog beleszólni. -
TeeKillah #75 Idézek egy másik fórumról. Azért idézet mert lényegében egyetértek vele és teljesen jól látja a RIFT helyzetét.
"Őszintén megmondom, én nem próbáltam a játékot, csak olvasgattam róla, főleg mikor találtam egy olyan hírt, hogy a Ubisoft lesz a kiadója. Ekkor felkeltette a figyelmem, néztem róla pár videót, olvastam a játék történetéről, a fejlesztők terveiről stb.
Azt kell mondjam, hogy így ennyi információ után ez nagyon kevés a mai piacon. WoW szintű játék, és a WoW mellett már elrobogtak a jobb, komolyabb büdzséből készülő mmo-k techikailag.
Közelednek a nyugati piac felé olyan játékok, amik olyat játékmechanikát tudnak felmutatni, amilyenek eddig példátlanok voltak ebben a szegmensben, gondolok itt például a Continent of the Ninth-re, esetleg a Guild Wars 2re, vagy például ide vehetjük a Vindictust is. Egy ilyen erőteljes microtranzakciós rendszerekkel ellátott mezőnyben ennek a játéknak nem jósolok sok esélyt, hacsak a fejlesztők az Ubisoft euromillióit felhasználva nem húznak valami nagyon-nagyot. Ezt azonban egy már béta verzióban lévő játéknál nem hiszem,hogy nagyon meg tudják tenni."
... és akkor még olyanok meg sem lettek említve, hogy T.R.E.A. online vagy Jumpgate Evolution.
Nem lenne rossz a gém de jelenleg csupán a skill rendszer felépítése különbözik a többi, hasonló játéktól. -
Probatbicol #74 Behívtak a 2. körre is, örülök, mert hiányzik a játék :) -
#73 Nekem se nagyon megy 20 fps fölé... 1-2 óra után mondom:jó ez jó ez.
Lvl 10-nél már kicsit unalmas. Nem jó amikor az ugrik be, hogy hopp "déjà vu"(lotro).
A Tera betat már alig várom én is:)