Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
Igaz, hogy némi farm van azért a játékban. Ahogy valahol minden MMOban ez megvan. De itt nekem tetsző módon van a játékban. Lehet választani egy halom dolog közül.
Elmész expertezni. Itt ez eleve 10 instance-ot jelent, és a színesen különféle buildek miatt egyelőre minden grpolás más és más tud lenni, szerintem izgalmas. Innen jön egy halom hozzávaló, riftnyitó soulok, tokenek, és a droploot is.
Elmész PVPzni, mondjuk warfronton. Sok a hülye, de ha nem vagy ideges típus, akkor ezeket ignorálod, és máris élvezetes lehet. Kapsz érte rewardokat, prestige-t, címeket és levásárolhatod a megszerezett pontokat is.
Elmész Riftezni. Rift factionokkal érdemes a lehető legjobb státuszban lenni. Vannak daily questek, és a mostani event. Minden token itt is levásárolható.
Azt hiszed, hogy fasza a build, amit használsz? Hát nem biztos. A rengeteg variáció miatt egy azonos karakter mégis két teljesen másképp tud viselkedni, ha más játékstílusú az ember. Példa. Nekem clericem van, és a klasszikus healing irányba mentem el, a Sentinel / Purifier ágra. A szólózgatáshoz az inquisitor / cabalist ágat használom. Pvpre a templar / sentinel / warden ágat.
És még ott a lehetőség arra, hogy összerakjak és megnézzek egy warden HOT-fajta healinget, egy melee dps verziót shaman mainnel, valamint ha lesz kedvem és elég tokenem a ruhákra, akkor a justicar cleric tankozás is érdekel. Mindegyik új játékstílust ad.
Ez unalmas lenne? Felületesen, és a puszta megvalósítást nézve igen, az endgame farmolás. De ezeket tényleg átélve és játszva szerintem egy nagyon is szórakoztató, sok variációs lehetőséget rejtő game.
A Trion pedig példásan teszi a dolgát.
Simán befizettem, és szinte mindenki a Prophecyben.