A nintendo új kézikonzolja elhozza a valódi 3Dt elérhető áron
 • SlickAdam
  #2211
  TF zeneje termeszetesen egy külön vilag... valahol a felhök felett.:)
  söt, a Super Mario Galaxy OST-je is jobb, mint a SM3DW-e. ez utobbin rengeteg rövid, ujrahasznositott, remixelt dallam van sajna. jatek közben jobban adja, mint lemezröl.

  TF-ben nyomod a kulon megnyilo templom palyakat is (adott sziget minden palyajan ki kell rakni a KONG-ot es akkor megnyilik)? na azok szivatnak meg rendesen...:D de megis rohadt nagy fun. szinte minden probalkozasnal tudsz 1-2 eletet szerezni, szoval inkabb "artalmatlan" trial es error-rol van szo.

  3DS... engem is pofonkent ert tavaly. többször leirtam mar en is, hogy jelen pillanatban nincs konzol, amit jobban szeretnek. amint jön az utodja ---> Day 1 vetel, elörendeles, ...

  tegnap kivetelt tettem (ami a szabalyt erösiti ugyi...:)), es DIGITALISAN vasaroltam nintendo termeket. meeeegpedig 3DS-re a Super Mario Land-et a Virtual Console kinalatbol. 1993-ban azzal kaptam az elsö valodi konzolomat, a klasszik GameBoy-t (2013-ban pedig Super Mario 3D Land-el vettem 3DS-t, hihi...:D). majdnem elsirtam magam ejjel jatszas közben. 4 eurot megert ez az elmeny.