A nintendo új kézikonzolja elhozza a valódi 3Dt elérhető áron
  • maffi
    #2069
    sziasztok. mostanában gondolkodom új konzolon. lehet handheld vagy nagygép is. alapvetően olcsóbb árkategóriában gondolkodom. mivel a komolyabb gaminget pc-n intézem, ezért egy xbox one vagy ps4 felesleges lenne (ahogy anno a 360at sem használtam ki), így kötöttem ki a 3 lehetséges alternatívánál.

    az egyik az ouya, amit úgy tűnik, kifejezetten ilyen casualkodásra találtak ki, viszont az android és a projekt nem teljesen biztos lábakon álló jövője elbizonytalanít. továbbá az sem túl megnyugtató, hogy az androidos game-k egy kvarcjátékkal egyenértékűek nagyrészt. ennyire azért nem akarok kazuár lenni. 35 körül lehet beszerezni.

    a másik a 3ds, amit már 25 körül lehet kapni, akár játékkal is és ahogy nézem még mindig pörögnek rá a jobbnál jobb játékok. azt azonban látom, hogy 3 éves gépről beszélünk, így nem tudom, megéri-e most belevágni a dologba.

    és végül a topic témáját szolgáltató konzol az utolsó jelölt. az indulás és a folytatás sem volt zökkenőmentes, de alapvetően nagyon szimpatikus a nintendo mint brand és a konzol is tetszik. játékok tekintetében elég szarul áll a szénája, de a nintendora jellemzőek a nagyobb lélegzetvételű címek + az sem elképzelhetetlen, hogy itt is később indul be a játéközön, mint 3ds-en. ezt 60ért láttam. igaz, játék nélkül

    ti, mint a témában járatos emberek mit javasolnátok? természetesen ezek csak az én elképzeléseim, elfogadok bármilyen más ötletet vagy észrevételt. előre is köszi szépen a tanácsokat.