A nintendo új kézikonzolja elhozza a valódi 3Dt elérhető áron
  • Sheltem
    Na gyerekek végre hosszú idő után volt alkalmam kipróbálni a 3ds -t és a 3ds xlt egy rövid tesztre (köszönöm a srácnak az 576ban).

Hát...én senkit nem akarok megbántani, de a "sima" 3dsnek sokkal jobb képe van mint az xlnek(ebben a srác is osztotta a véleményemet, azt mondta ő sem cserélné le a sima 3ds-t xlre pont amiatt ami engem is zavar).

A sima 3ds sem egy retina display de ds lite szintű(vagy talán picit élesebb) a képe de az xl en az ugyanakkora felbontás miatt engem nagyon zavarnak a pixelrácsok. Most kb 1 órája olvasgatok neten külföldi fórumokat, sokan osztják ezt a véleményt.
    Amúgy a ppi (pixelsűrűség) adatok:

Original 3DS = 132 ppi
    DS Lite - 107 PPI
    DSi = 98 ppi
    3DS XL = 96 ppi

Nekem van 2ds liteom meg egy dsim(az a feleségemé lett) de már a dsi képe sem tetszett(hiába hogy mindenki azt preferálja a ds liteal szemben én csak az egyik liteommal játszom azóta is).

Szóval a végső döntésem szerintem a sima 3ds lesz(sokat vaciláltam Vistán is amúgy, de egész egyszerűen nagyon kevés még rá az olyan játék ami egyedi(!) és érdekel is.

Lehet hogy csak én vagyok ilyen képélességb*zi amúgy de mióta láttam a kollégám iphoneját van egy minimumszint ami alá már nem mennék 2013ban :)

Aki nem lát különbséget az xl és a sima között az egyébként nagyon szerencsés és nem akarom bántani az új kütyüt , de engem egész egyszerűen zavar...nem tehetek róla.