A nintendo új kézikonzolja elhozza a valódi 3Dt elérhető áron
-
Sziasztok!
Most tervezem egy Nintendo 3DS XL vásárlását és mivel eddig nem volt hasonló kézi konzolom lenne néhány kérdésem ezzel kapcsolatban!
Először is ha jól tudom akkor a Nintendo 3DS XL-hez nem jár töltő, hanem külön kell venni hozzá vagy valamelyik másik előző Nintendo kézi konzol töltőjét tudom hozzá használni. Nos mivel nekem ez lesz az első kézi konzolom így hát muszáj leszek venni hozzá egyet, a következő lenne ezzel kapcsolatban a kérdésem, http://www.gameshop.hu/3ds/nintendo-3ds-xl-power-adapter-and-cradle-tolto-es-dokkolo-/8914 Nintendo 3DS XL Power Adapter and Cradle (Töltő és Dokkoló) ez a töltő ha minden igaz az eredeti Nintendo 3DS XL töltő amelyhez egy dokkoló is jár, de a képen látható töltőnek a fali csatlakozója nem a magyar szabványnak felel meg a kérdésem ezzel kapcsolatban az lenne, hogy most csak a kép megtévesztő vagy tényleg ilyen a csatlakozója és vennem kell hozzá egy külön átalakítót? Ha ilyen a csatlakozója mit érdemesebb keresni hozzá valamilyen másfajta töltőt vagy egyszerűen csak venni egy átalakítót és el is van intézve az egész?
Valamint azt is szeretném megkérdezni, hogy az alapból hozzá járó 4gb-os SD kártya elég hozzá vagy érdemesebb már előre venni hozzá egy nagyobbat, mert küszködni fogok a hellyel? Ha érdemes befektetni egy nagyobb kártyába milyen márkájút érdemes venni illetve mekkora a mérete a legnagyobb SD kártyának amit bele tudok tenni a 3DS XL-be (amennyiben jól tudom 32GB de azért szeretném ha más is megerősítené)
Ha jól tudom 3DS XL-hez még nincs Circle Pad Pro de a jövőben várható a megjelenése erre megéri majd befektetni? Mennyire szükséges a Circle Pad Pro a 3DS-hez?
Külön stylus-t érdemes e hozzá venni vagy az alap is teljesen megfelelő? Esetleg valami tároló tokot, védő fóliát(nem tudom mennyire érdemes venni hozzá) tudtok ajánlani? Van esetleg valami más egyéb kiegészítő amit nem árt hozzá beszereznem?
Úgy nagyjából ezek lennének a kérdéseim amikre szeretnék választ kapni, elnézést ha nagy butaságokat kérdeztem igyekeztem előtte körül nézni neten de néhány kérdésre nem találtam biztos választ, bocsi a hosszúra sikeredett postért és előre is köszönöm annak aki elolvasta és segített!