#275Egykezes használatnál ez a használat és a készülék leejtése közötti határt jelentheti.
Ez is egyéni preferencia. Én sosem használom egy kézzel a Desirét: vagy a bal kezemben van álló helyzetben és jobbal nyomkodom, vagy két kézben fogom fekvő helyzetben és két hüvelykujjal pötyögök a billentyűzeten, vagy a bringakormányra szerelt tartóban van és bal kézzel piszkálgatom időnként - ilyenkor többnyire csak a zeneszámok között lépegetek a pirosnál állva.
rootolás nélkül nem telepíthetsz nyugodtan alkalmazásokat, a nevetséges 140 MB erre a célra a vicc kategóriába esik nálam.
Ez is egyéni preferencia, én nem rakok rá kismillió appot csak mert van. Most persze rátoltam egy rakat cuccot tesztelgetni, de a fele-kétharmada repülni fog ha majd megtelik a memória.
A 3310-es is lényegesen olcsóbb és sokaknak az is tökéletesen megfelel.
Ez azért a ló túlsó oldala, ugye te is tudod. A Desire az iPhone tudását hozza olcsóbban, a 3310 pedig egy rakás fos volt már megjelenésekor is, ami nem tegnap volt.
Én nem cipelem magammal a kábeleket
Én is csak egyet, összetekerve farmerzsebben elfér.
A cache-t meg az albumok között mutatja, szép szürke pacákkal
Érdekes, én most végigpörgettem, de egyet sem látok. Lehet, hogy a mac kavar össze valamit nálad?