316
-
Ulkesh #276 "már bocsi, de apple-t az vesz, aki nem tud lóf*szt se"
Már bocsi, de PC-t az vesz aki nem tud lóf@szt se, de a szomszéd Pistikének is ez van ezért azt választja. -
#275 Egykezes használatnál ez a használat és a készülék leejtése közötti határt jelentheti.
Ez is egyéni preferencia. Én sosem használom egy kézzel a Desirét: vagy a bal kezemben van álló helyzetben és jobbal nyomkodom, vagy két kézben fogom fekvő helyzetben és két hüvelykujjal pötyögök a billentyűzeten, vagy a bringakormányra szerelt tartóban van és bal kézzel piszkálgatom időnként - ilyenkor többnyire csak a zeneszámok között lépegetek a pirosnál állva.
rootolás nélkül nem telepíthetsz nyugodtan alkalmazásokat, a nevetséges 140 MB erre a célra a vicc kategóriába esik nálam.
Ez is egyéni preferencia, én nem rakok rá kismillió appot csak mert van. Most persze rátoltam egy rakat cuccot tesztelgetni, de a fele-kétharmada repülni fog ha majd megtelik a memória.
A 3310-es is lényegesen olcsóbb és sokaknak az is tökéletesen megfelel.
Ez azért a ló túlsó oldala, ugye te is tudod. A Desire az iPhone tudását hozza olcsóbban, a 3310 pedig egy rakás fos volt már megjelenésekor is, ami nem tegnap volt.
Én nem cipelem magammal a kábeleket
Én is csak egyet, összetekerve farmerzsebben elfér.
A cache-t meg az albumok között mutatja, szép szürke pacákkal
Érdekes, én most végigpörgettem, de egyet sem látok. Lehet, hogy a mac kavar össze valamit nálad?
-
#274 "már bocsi, de apple-t az vesz, aki nem tud lóf*szt se, csak van rakás pénze, és hallotta a többi sznob haverjától, hogy az milyen jó.."
Szerintem ezek inkább a Sony vásárlók.... -
Justil #273 "Egy apple-t meg kár ehhez hasonlítani, aki azt vesz, az nem válogat, csak elhiszi hogy az pont az amire szüksége van "
"Már bocsi, de általában az ilyen PC-t vesz. Apple-t általában az vesz aki pontosan tudja mire van szüksége."
már bocsi, de apple-t az vesz, aki nem tud lóf*szt se, csak van rakás pénze, és hallotta a többi sznob haverjától, hogy az milyen jó... -
Ulkesh #272 Én amíg Macbook-ot használtam fel sem merült az egér mellé. -
Ulkesh #271 "Egy 3 centis ujjmozdulat valóban legalább annyira körülményes, mint Székesfehérvárról vonattal eljutni Pécsre. :)"
Egykezes használatnál ez a használat és a készülék leejtése közötti határt jelentheti.
"De én nem akarok jailbreakelni. A Desire-ömön ezek rootolás (és így garanciavesztés) nélkül elérhetőek."
Ellenben rootolás nélkül nem telepíthetsz nyugodtan alkalmazásokat, a nevetséges 140 MB erre a célra a vicc kategóriába esik nálam.
"Ritkán vagyok olyan helyen, ahol nincs USB aljzat, a kábel pedig mindig nálam van."
Hát ez a te preferenciád, én elvárom, hogy legalább egy teljes napot lehessen használni egy készüléket, sajna a Desire erre nem alkalmas (9-től 18-ig nálam csontra merül).
"Nincs a kártyán csengőhangom."
Nekem a gyári prüttyögések nem feleltek meg, borzalmasak.
"És ha gépre dugom, akkor azt azért teszem, hogy valamit rátöltsek, nem azért hogy úgy játsszak vele."
Tekintve, hogy az alkalmazások futnak a háttérben eléggé rosszul viselik, ha kirántod alóluk a háttértárat, nem kell ehhez játszanod. Sajna ez is egy szarvashiba az Android rendszerben.
"Ezt már mondtam: nekem baromira nincs szükségem 16 giga tárhelyre telefonon"
Lényegtelen, hogy mire van szükséged, ha azt írod, hogy lényegesen olcsóbb, akkor azonos paraméterek mellett hasonlítsd, mert különben értelmetlen a dolog.
A 3310-es is lényegesen olcsóbb és sokaknak az is tökéletesen megfelel.
"Ráadásul idegen gépen nem biztos, hogy lesz iTunes, míg legalább egy alap Windows fájlkezelő és USB port mindenhol akad. Többször volt már, hogy jól jött hogy a WinMo telefonomat bárhol be tudom dugni és másolhatok rá akármit, zenét, videót, de akár RAR fájlokat is."
Én nem cipelem magammal a kábeleket, microUSB kábel meg szinte sehol nincs, szóval nincs mire rádugnom.
"Fél perc valóban a világvége, vagy legalábbis egy újabb Székesfehérvár-Pécs út, de ezúttal busszal, hajnal 2-kor :)"
Ez is egyéni preferencia, tudod, ha megszoktad, hogy a készüléked mindig mindenre azonnal reagál, akkor az a fél perc örökkévalóságnak tűnik és roppant bosszantó.
"Nálam eddig mindent megtalált. Cache-t sosem, azt hogy látom?"
A felmásolt videókat gyakran nem mutatja meg azonnal, van hogy kell fél óra is, vagy a Photos/Galery ki/be léptetése, hogy lássa.
A cache-t meg az albumok között mutatja, szép szürke pacákkal, fingom nincs, hogy minek. Küldenék screenshoot-ot de ez a szar arra sem képes.
"Tudom, hogy a 3GS már támogatja, de a korábbiak nem támogatták."
A 3G is támogatja.
Az első generációs készülék ami nem, mert ott hardveresen nincs meg a támogatás. -
#270 Touchpad-ből én még nem láttam olyat, amit szívesen használnék hosszú távon - ide értve a macbookokat is. Nálam a notinak ugyanolyan szerves és kötelező tartozéka egy normálisabb egér, mint az asztali PC-nek. -
#269 a használt alkalmazáson belül könnyebben navigál az ember, mint hogy mindig lenyúlkáljon a készülék aljára.
Egy 3 centis ujjmozdulat valóban legalább annyira körülményes, mint Székesfehérvárról vonattal eljutni Pécsre. :)
Ezek ugyanígy elérhetők egy jailbreak-elt iPhone-on is.
De én nem akarok jailbreakelni. A Desire-ömön ezek rootolás (és így garanciavesztés) nélkül elérhetőek.
Az élő háttérképet egyszer megnéztem, aztán amikor láttam mennyire eszi az aksit, pánikszerű gyorsasággal ki is kapcsoltam.
Ritkán vagyok olyan helyen, ahol nincs USB aljzat, a kábel pedig mindig nálam van. A következő hónapokban pedig betárazok energiaforrásból: agydinamós töltő a bringára, napelemes pótakksi, meg ilyenek, és onnantól útközben, de még horgászás közben se maradok majd kraft nélkül.
a készülék nem látja a memóriakártyát, amíg a gépre van dugva, így egy csomó alkalmazás nem működik ez idő alatt, illetve bejövő hívásnál is meg tud őrülni, ha az adott csengőhang a kártyán van.
Nincs a kártyán csengőhangom. És ha gépre dugom, akkor azt azért teszem, hogy valamit rátöltsek, nem azért hogy úgy játsszak vele.
Minimálisan olcsóbb (3GS 16 GB 180 eFt, Desire + 16 GB 160 eFt)
Ezt már mondtam: nekem baromira nincs szükségem 16 giga tárhelyre telefonon, így azt fölöslegesen fizetteti meg velem az Apple. Míg a Desire-höz tudom használni a régi 8 gigás micro SDHC kártyámat, plusz még egy 4 gigásat adtak is hozzá. Tehát nekem Desire 12 giga: 130.000 Ft, 3GS 16 giga: 180.000 Ft. Ez már nem annyira minimális különbség...
Hát én inkább berakok egy pipát az iTunes-ban és nyomok egy Sync-et, mint mappákat rendezgessek
Ebből látszik, hogy mennyire mások lehetnek a felhasználói szokások. Én tizensok éve megszoktam, hogy F5-tel másolok fájlokat, egykor Norton, ma meg Total Commanderben. A jól bevált, megszokott megoldásokon nem kell változtatni.
Ráadásul idegen gépen nem biztos, hogy lesz iTunes, míg legalább egy alap Windows fájlkezelő és USB port mindenhol akad. Többször volt már, hogy jól jött hogy a WinMo telefonomat bárhol be tudom dugni és másolhatok rá akármit, zenét, videót, de akár RAR fájlokat is.
a lejátszó program fél perceket szenvedjen míg felfedezi, hogy mik vannak a kártyán
Fél perc valóban a világvége, vagy legalábbis egy újabb Székesfehérvár-Pécs út, de ezúttal busszal, hajnal 2-kor :)
10-ből 8-szor meg sem talál mindent amit felmásoltam (főleg ha az videó), illetve olyasmit is mutat amire semmi szükség (cache).
Nálam eddig mindent megtalált. Cache-t sosem, azt hogy látom?
Még szerencse, hogy támogatja az A2DP-t :D
Tudom, hogy a 3GS már támogatja, de a korábbiak nem támogatták. Ezért is írtam, hogy a 3GS-t már elég jó telefonnak tartom, dícsérni sem lehet anélkül, hogy te belekötnél? -
#268 "Hardware amit nézek nem logó. Alienware meg nagyon komoly hardware és szép design is van mögötte. Vannak hibái nem tökéletes de mutassatok tökéletes dolgot. Ok tudom apple termék...."
Soha nem állítottam, hogy az apple tökéletes lenne, mivel egyetértek hogy tökéletes nem létezik. Törekedni kell rá de akkor sem létezik! Viszont megintcsak el kell ismerni, hogy ki mire használja. Mondom nekem vannak barátok Macbookokkal és tökre megértem őket miért vettek azt. Ráadásul nem a csoró magyar fizuból kell kiindulni, az egyikük pl havi fizetéséből bőven megvette a 460e forintos macbookot, a másik külhonban él ahol meg nem ennyiért adják.
Nah nem ragozom tovább én pl 130e forintért vettem egy asus netbookot ami az én céljaimnak megfelel, ennyiért vehettem volna nagyobb teljesítményű notit vagy mégnagyobb teljesítményű asztali gépet, csak az nem az amire nekem szükségem volt. (és tudom, hogy 60-70e forintért is van netbook de az sem az amit én kerestem). Ennyi. -
Ulkesh #267 Közel azonos Core i7-es konfig esetén a 17"-os MBP 2549 dolcsi, az Alienware 2.697 dolcsi. Cserébe az Alienware akkuról nevetséges ideig működik (ami egy notebook esetén elsődleges szempont), sokkal gyengébb minőségű a billentyűzete és touchpad-je. A design meg lehet, hogy neked bejön, de az Alienware is célzottan a játékos fiatalokat célozza meg vele, komoly környezetben, tárgyaláson, bemutatón nem igen jelennék meg vele.
"Hardware ami gyártótól függően változhat. És a vidkarit, procit, stb nem az apple készíti. Ezek után megmagyarázni hogy jobb?"
Azért ugye nem hiszed el te magad sem, hogy ugyanazt a teljesítményt ki tudod hozni, ha 4-5 gyártó soha össze nem tesztelt hardvereiből összepakolsz egy legoPC-t, mint egy brand gyártó (lényegtelen, hogy melyik) által összetesztelt, vagy eleve az adott típushoz legyártott hardverből összeállított gépéről van szó.
"Összerakok én akármilyen gépet netről kiválogatott termékekből amik nem az olcsó kategóriába tartoznak és kihozok jobbat."
Gondolom az összemókolt gépedhez is külön optimalizált Windows-t fog mellékelni a Microsoft, amit konkrétan ahhoz a hardverhez készített :D
" De ezt soha nem érti meg egy igazi fanboy csak leoszt."
Ezt ugye most magadra értetted? :D
"Még sokszor teszteknek sem hisznek mikor mutatják hogy grafikai, stb progik is futhatnak más rendszeren akár win-en jobban."
Ezt is ugye magadra értetted, hisz már írtam, hogy azonos hardveren közel két tucat alkalmazással lett tesztelve a Windows 7 és az OSX 10.6.2 és érdekes módon 20-30%-al különbség is összejött az OSX javára, de hát ugye a fanboyok nem hisznek a teszteknek sem, főleg, ha azok szemellenzős MS fanboyok.... -
Ulkesh #266 "- A négy, mindenhol használható hardveres gomb és a trackball sokkal gördülékenyebbé és egyszerűbbé teszi a kezelést, mint ha csak a ház lenne meg közülük"
Ergonómiailag fail, mert a használt alkalmazáson belül könnyebben navigál az ember, mint hogy mindig lenyúlkáljon a készülék aljára.
"- Jobb személyre szabhatóság + widgetek"
Ezek ugyanígy elérhetők egy jailbreak-elt iPhone-on is.
"- Tudom, hogy csicsa, de nekem az "élő" háttérkép és a HTC Clock a kezdőképernyőn sokkal jobban tetszik, mint az iPhone egyenfekete + 4*5 ikonos elrendezése."
Az élő háttérképet egyszer megnéztem, aztán amikor láttam mennyire eszi az aksit, pánikszerű gyorsasággal ki is kapcsoltam.
"- Egyszerűen bedugom a kábelt és látom bármilyen XP-s vagy újabb Windowsos gépen a telefont"
Cserébe a készülék nem látja a memóriakártyát, amíg a gépre van dugva, így egy csomó alkalmazás nem működik ez idő alatt, illetve bejövő hívásnál is meg tud őrülni, ha az adott csengőhang a kártyán van.
"nem kell iTunes és más, körülményes plusz szoftver ahhoz, hogy rámásoljak pár újonnan letöltött zeneszámot az SD kártyára."
Hát én inkább berakok egy pipát az iTunes-ban és nyomok egy Sync-et, mint mappákat rendezgessek, meg másolgassak és a lejátszó program fél perceket szenvedjen míg felfedezi, hogy mik vannak a kártyán. Lassú, körülményes megoldás 10-ből 8-szor meg sem talál mindent amit felmásoltam (főleg ha az videó), illetve olyasmit is mutat amire semmi szükség (cache).
"- Lényegesen olcsóbb."
Minimálisan olcsóbb (3GS 16 GB 180 eFt, Desire + 16 GB 160 eFt), de a rengeteg kompromisszum, amit az Android miatt kell elviselni (gyenge és gagyi alkalmazások, kevésbé stabil rendszer) sokaknak megéri azt a különbséget.
"Mindezek ellenére, szerintem az iPhone egy jó telefon, ötből mondjuk erős négyes (persze csak a 3GS, a korábbiakból számomra alapvető funkciók hiányoznak - pl A2DP, ami nélkül a "multimédiára kihegyezett okostelefon" jelző legfeljebb vicc lehet) "
Még szerencse, hogy támogatja az A2DP-t :D
--
Persze tiszteletben tartom, hogy ez a te véleményed, de szemmel láthatóan úgy alkottad, hogy igazából nem ismered az iPhone-t jobban. -
sathinel #265 Azért elég durva HW-t lehet mögé pakolni:D
8192MB 1333MHz Dual Channel DDR3 SDRAM [2x4096]
Intel® Core™ i7 Processor 920XM (2.00Ghz, 8MB L3 cache)
1.2TB (5400 RPM) Free Fall Sensor Raid 0 "Stripe" Dual HDD - (2x640GB)
17in Wide UXGA (1920x1200) - Beyond HD (1200p) RGBLED
Dual 1GB ATI® RADEON™ HD 4870 Graphics Card vagy
Single 1GB ATI® Mobility Radeon™ HD 5870
Internal Blu-Ray RW (Blu-Ray, DVD and CD read & WRITE) Optical Drive with Software
9-cell 85Whr Lithium Ion battery
-
sathinel #264 Szerintem nem hülye csak nem kocka. Én minden nap végignézem tech,science oldalaim és figyelem olvasom mit tudnak a procik, vidkarik, stb. Tesztek olvasgatása, összehasonlítások, stb az érdekes pl nekem. És hiába magyaráz nekem egy grafikus, vagy más területen működő ember mikkor jól tudom hogy mi van a másik gépben. Hardware ami gyártótól függően változhat. És a vidkarit, procit, stb nem az apple készíti. Ezek után megmagyarázni hogy jobb? Összerakok én akármilyen gépet netről kiválogatott termékekből amik nem az olcsó kategóriába tartoznak és kihozok jobbat. De ezt soha nem érti meg egy igazi fanboy csak leoszt. Még sokszor teszteknek sem hisznek mikor mutatják hogy grafikai, stb progik is futhatnak más rendszeren akár win-en jobban.
Hardware amit nézek nem logó. Alienware meg nagyon komoly hardware és szép design is van mögötte. Vannak hibái nem tökéletes de mutassatok tökéletes dolgot. Ok tudom apple termék.... -
sathinel #263 lunar silver ház, és fehér világítás mindenhol vagy kék pl már igen korrekt kinézet pl tárgyaláson is. -
#262 Nekem egyetlen Apple termékem van az iphone és már számtalanszor leírtam miért ezt vettem (több tucat telefon után), de egy gyors összefoglaló:
1, Stabil és veszett gyors, op. (egyszerűen nem fordul elő hogy rángat, szaggat, várni kell hogy valami történjen)
2, A legjobb touch kijelző amivel eddig találkoztam (rögtön reagál az értintésre, soha nem keveri össze, hogy most görgetni akarok, vagy megnyitni esetleg arébb húzni)
3, Rengetegg app ami a mindennapi használatkor nagyon hasznos (rengeteg magyar app is)
4, Nagyon profi email kliens (amikor kijött a konkurencia telefonjaiban csak valami alig használható szar volt, a mostaniak persze már sokat fejlődtek)
5, Nagyon igényes játékok (ez másodlagos de végül is ez is nyomott valamennyit a latban)
ÉS az összes többi apróság szerintem visszavezethető az első ötre (bár most hirtelen lehet hogy kihagytam valamit de majd pótlom :D) -
#261 Látod ez egy korrekt hozzászólás volt, mert azzal kezdted, hogy szerinted illetve neked miért megfelelő ráadásul elismerted hogy végülis nem olyan fos az az iphone. Az ilyen hozzászólásokkal nincs is baj, tiszteletben tartom, hogy neked ezek az igényeid, és a Desire felel meg neki, de nem is kezdem el mondani, hogy vegyél iphonet iphonet! Nekem viszont mások az igényeim, és némelyik teljesen ellentétes a tiéddel (pl hardver gombok), de most ettől hülyébb lettem? Vagy bunkóbb? Vagy vakabb, hogy nem tudom hova tegyem a pénzem? Nem hinném, de minden ilyen hírnél azzal kezdődnek a hozzászólások hogy buzi apple meg hülye aki apple terméket vesz stb stb... Nos, szerintem ezzel van a gond. -
#260 Én nem hülyéztem le senkit. Csak Ulkesh baromságaira reagáltam, mert ő folyamatosan azt próbálja megmagyarázni, hogy NEKEM (itt a kulcsszó) rossz 15 collon a full HD felbontás.
Vegyen 400-ért notebookot az, akinek erre van igénye. Le is írhatja SZUBJEKTÍV véleményét, hogy neki miért tetszik, miért szereti, miért pont azt vette meg. De az Apple-fanok nagy része (tisztelet a kivételnek) előszeretettel gagyizza le a többi gyártó termékeit, és próbálja meggyőzni azok felhasználóit, hogy hülyék amiért nekik az felel meg. -
sathinel #259 "The M17x’s anodized aluminum case design boasts aggressive lines and an in-your-face attitude."
Tehát ha nem a legolcsóbb változatot veszed akkor alumínium az is. A belső meg szépen konfigolható:
http://configure.euro.dell.com/dellstore/config.aspx?b=&c=uk&cs=ukdhs1&kc=NRS15454&l=en&m_30=322841&oc=N00W7x01&rbc=N00W7x01&s=dhs
de ha másik házat akarsz akkor az nem ok mert 2 videókártyát milyen más házba raksz be? Ez egy erős játék gép de ha másra van igény akkor lehet változtatni. A videókártyákból mobil munkakártyák nem tudom hogy léteznek-e egyáltalán. minden másban felveszi vagy lehagy bármilyen más terméket. Aki lentebb mondta hogy nézzünk inkább Dell gépeket az figyelmébe ajánlom hogy ez is Dell gép:D -
#258 "Nálam a munkavégzés hatékonysága nem azon múlik, hogy alu vagy műanyag a ház. Nekem csak proci és memória kell a munkához, és minél nagyobb felbontású képernyő (amin nem baj az se, ha aprók a dolgok, szerencsére jó a szemem)"
Ott van benne a kulcsszó!!! NEKED! És ezzel nincs is semmi baj, tök egyet is értek veled. A gond az amikor ennek ellenére a másik ember igényeit meg lehülyézed.
Automatikusan jönnek a figurák, hogy drága a macbook de amikor mutatni kellene ugyanolyan gépet más gyártótól olcsóbban akkor az valahogy soha nem jön össze. Ilyenkor jön az, hogy nincs is szükség alu házra meg nagy touchpadra meg stb. Egyszerűen el kell fogadni, hogy másnak ez az igénye, és nem tujda olcsóbban megvenni sem Dell-ben sem HP-ban, stb stb. Mondom ezt úgy hogy én pl Asus netbookot vettem mert az szolgálja ki az igényeimet de jópár barátomnak van macbookja és egyáltalán nem nevezném őket hülyének meg elszálltnak, egyszerűen csak más igényei vannak. Vagy mostantól akkor mindenki hülye aki bármilyen gyártótól 400e forintért vesz notebookot? Mert jó sok hülye van akkor ám! -
#257 Elolvastam néhány HTC Desire tesztet, csak én nem látom, hogy ez akkor miért is jobb mint egy iphone
Számomra azért jobb, mert:
- A négy, mindenhol használható hardveres gomb és a trackball sokkal gördülékenyebbé és egyszerűbbé teszi a kezelést, mint ha csak a ház lenne meg közülük
- Jobb személyre szabhatóság + widgetek
- Tudom, hogy csicsa, de nekem az "élő" háttérkép és a HTC Clock a kezdőképernyőn sokkal jobban tetszik, mint az iPhone egyenfekete + 4*5 ikonos elrendezése.
- Egyszerűen bedugom a kábelt és látom bármilyen XP-s vagy újabb Windowsos gépen a telefont, nem kell iTunes és más, körülményes plusz szoftver ahhoz, hogy rámásoljak pár újonnan letöltött zeneszámot az SD kártyára.
- Lényegesen olcsóbb.
Mindezek ellenére, szerintem az iPhone egy jó telefon, ötből mondjuk erős négyes (persze csak a 3GS, a korábbiakból számomra alapvető funkciók hiányoznak - pl A2DP, ami nélkül a "multimédiára kihegyezett okostelefon" jelző legfeljebb vicc lehet) Szemezgettem is vele tavaly, amikor már mindenképp le akartam cserélni az elöregedett WinMo telefonomat. Csak aztán jött a Desire híre, és eltántorított az ájfóntól :) És nem bántam meg hogy inkább ezt vettem meg. -
#256 mindenki másnak, aki munkára használná a gépét
Nálam a munkavégzés hatékonysága nem azon múlik, hogy alu vagy műanyag a ház. Nekem csak proci és memória kell a munkához, és minél nagyobb felbontású képernyő (amin nem baj az se, ha aprók a dolgok, szerencsére jó a szemem)
és emberek között is mozog
Nem mindenki mozog olyan emberek között, mint te. Lehet, hogy a te sznob applefan-köreidben minden gáz, aminek nincs a hátlapján egy világító fehér alma, de ha én bárhova beállítanék egy ilyen Alienware-erőművel, annak azért a csodájára járnának. -
Ulkesh #255 "Már rég néztem rá az alienware oldalára, de emlékeim szerint alu háza van, nem pedig műanyag."
Mindegyik műanyag.
De az általatok belinkelt M11x garantáltan az.
"És arra kifejezetten emlékszem, hogy a teljes külső kinézet testreszabható, egészen a ledek színéig."
Hát persze, gombnyomásra átalakul a külső burok :D :D mond mit ittál, amitől ilyen hülyeségeket tudsz írni?
Igen, a legek fényereje és színe változtatható, ez minden, ettől még a dedós kisautó design még megmarad, ami egy elkényeztetett gazdag gyereknek akinek ezt a vackot apuka megveszi nem probléma, de mindenki másnak, aki munkára használná a gépét és emberek között is mozog eléggé gáz.
De semmi baj, ízlések és pofonok, nekem ez az Alienware cucc a vicces kinézetével akkor sem kéne, ha fizetnének érte.
"Egy apple-t meg kár ehhez hasonlítani, aki azt vesz, az nem válogat, csak elhiszi hogy az pont az amire szüksége van "
Már bocsi, de általában az ilyen PC-t vesz. Apple-t általában az vesz aki pontosan tudja mire van szüksége. -
Ulkesh #254 Hát persze, aki egy munkaállomással szemben egy gamer vackot hoz fel, az persze nem teljessen elszállt figura? -
Madve #253 "Egy apple-t meg kár ehhez hasonlítani, aki azt vesz, az nem válogat, csak elhiszi hogy az pont az amire szüksége van magyarán a tökéletes, vagy ha nem az, akkor is az áll hozzá a legközelebb."
Bocsánat, ez nem mindenkire igaz. Csak azokra akik itt, és más fórumokon mindenáron védelmezik az apple cuccokat bármilyen véleménnyel szemben... -
Madve #252 Már rég néztem rá az alienware oldalára, de emlékeim szerint alu háza van, nem pedig műanyag. És arra kifejezetten emlékszem, hogy a teljes külső kinézet testreszabható, egészen a ledek színéig. Szóval a kis földönkívülinek sem kell ottlennie, ha nem akarod. A főbb belső alkatrészek is kiválaszthatóak, processzor, videókártyák, merevlemez, esetleg ssd, plusz a képernyő is. Szóval a formáján kívül szinte bármi módosítható rajta, tehát lehet akár szolíd, akár hardgamer megjelenése is.
Egy apple-t meg kár ehhez hasonlítani, aki azt vesz, az nem válogat, csak elhiszi hogy az pont az amire szüksége van magyarán a tökéletes, vagy ha nem az, akkor is az áll hozzá a legközelebb. -
Justil #251 a-ha.
na menjél vissza, simogasd tovább a macidat. újra és újra bebizonyítod, hogy mennyire hülye tud lenni egy epül maniac, ugyanakkor szerencsére vannak tőled különb almások is! -
pixx #250 Most le vannak maradva az AlienWarek, nálam ez nyerőbb Asus, és az ára se vészes 1600 dollár körül... -
Ulkesh #249 Jó is az.
Biliműanyag, 1.5 órás üzemidővel, de legalább megy rajta a Crysis :D LOL
Bár nem tudom mit eszik meg reggelire, mert gyengébb, mint a MBP. -
#248 "Amennyiben az aiff formátumú hang kiterjesztésének átírása m4r-re és erre egy duplaklikk hackelgetésnek számít, akkor igazad van."
A hack nehezsege itt nem erdekes. A lenyeg, hogy a ceg szandekaival ellentetes volt es aktivan tett is ellene (lasd linkek).
"A kezdetek óta van iPhone-om, ne keverd a csengőhangokat a jailbreak-el, nem egy történet a kettő :D"
Nem keverem:
iphone ringtone hacks
iTunes bumps up to version 7.4.2 – breaks ringtone renaming workaround/hack -
Justil #247 oké, a zufó egy kicsit vastagabb, cserébe megeszi az almát reggelire...
nekem személyszerint amúgy is herótom van az ilyen két centi vastag papírlap gépektől... -
Justil #246
hát nemtom bro, lehet csak simán ízléstelen vagy... -
#245 Elolvastam néhány HTC Desire tesztet, csak én nem látom, hogy ez akkor miért is jobb mint egy iphone vagy csak nem írták le a tesztelők? Vagy az 5Mpixel webkamera miatt? Vagy mi? -
#244 Nekem harmadik éve van iphoneom, már a kezdetektől köszönöm szépen nagyon jól és kényelmesen tettem fel csengőhangokat. A 3G előtti telefonokat meg nem is lehetett EU-ban kapni szóval azt kár felhozni. -
#243 "Ez egy igen erős gaming laptop. Ami csak 750 font "
Itt a kulcsmondat. Üzleti felhasználásra alkalmatlan.
Tessék más gyártók olyan notijai amik a macbookokkal vannak egy kategóriában, érdekes nem látom, hogy denagyon olcsóbbak lennének (az hogy esetenként kevesebbet tudnak már nem is írom):
HP Elitebook
Dell -
Ulkesh #242 "Jobban utana nezhettel volna, mielott baromsagozol.
Eloszor semmilyen tamogatott modja nem volt sajat csengohangok beallitasanak, csak mindefele hackelgetessel lehetett felkenyszeriteni oket a telefonra."
Amennyiben az aiff formátumú hang kiterjesztésének átírása m4r-re és erre egy duplaklikk hackelgetésnek számít, akkor igazad van. Bár OSX alatt a Garageband-el lényegesen egyszerűbb volt az első pillanattól kezdve, mivel az bármilyen formátumot tudott beemelni az iTunes-ba mint csengőhang.
"Amig kovettem, honapokig ment a csiku-csuki a "hackerek" es az Apple kozott, mert a ceg a frissitesekkel zarogatta be a lyukakat, melyekkel megkerulheto volt a korlatozas."
A kezdetek óta van iPhone-om, ne keverd a csengőhangokat a jailbreak-el, nem egy történet a kettő :D -
Ulkesh #241 "Felnagyítva is apró? Ez kicsit ellentmondásos nekem, olyan mint ha azt mondanád hogy a sör lefagyasztva is meleg. :)"
Akkor nézz utána.
A Win 7 max. 200%-ot tud és ekkora felbontásnál 15"-on ez még édeskevés. -
Ulkesh #240 "pff, na ne. te komolyan azt hiszed, hogy az apple akárhol is van az alienware-hez képest minőségben? :) jó drága mind a kettő, ez tény, de azért az alienware nem ez a félbeharapott almacsutka feeling."
Ahha…
-
#239 direkt írtam, hogy a te elvárásaidnak:)
mindenkinek más a legjobb, nekem ez a tökéletes minőség, míg egy műanyag recsegő laptop nem, ettől függetlenül nem foglak és nem is tudlak rábeszélni semmire, és te sem engem:) -
#238 "Ez szerintem most is igy van,
de csak azért mert mp4 a csengőhang. Igazán kemény korlátozás....
(Ismét egy hozzászóló aki nem látott nem használt iphonet csak mondja a saját baromságát....)"
Jobban utana nezhettel volna, mielott baromsagozol.
Eloszor semmilyen tamogatott modja nem volt sajat csengohangok beallitasanak, csak mindefele hackelgetessel lehetett felkenyszeriteni oket a telefonra.
Amig kovettem, honapokig ment a csiku-csuki a "hackerek" es az Apple kozott, mert a ceg a frissitesekkel zarogatta be a lyukakat, melyekkel megkerulheto volt a korlatozas. Aztan valamiert feladta, mert most mar "csak" az iTunesban kell konvertalgatni, meg atnevezgetni. -
#237 mert még felnagyítva is apró minden menüpont és ikon
Felnagyítva is apró? Ez kicsit ellentmondásos nekem, olyan mint ha azt mondanád hogy a sör lefagyasztva is meleg. :)