Ulkesh#271
"Egy 3 centis ujjmozdulat valóban legalább annyira körülményes, mint Székesfehérvárról vonattal eljutni Pécsre. :)"
Egykezes használatnál ez a használat és a készülék leejtése közötti határt jelentheti.
"De én nem akarok jailbreakelni. A Desire-ömön ezek rootolás (és így garanciavesztés) nélkül elérhetőek."
Ellenben rootolás nélkül nem telepíthetsz nyugodtan alkalmazásokat, a nevetséges 140 MB erre a célra a vicc kategóriába esik nálam.
"Ritkán vagyok olyan helyen, ahol nincs USB aljzat, a kábel pedig mindig nálam van."
Hát ez a te preferenciád, én elvárom, hogy legalább egy teljes napot lehessen használni egy készüléket, sajna a Desire erre nem alkalmas (9-től 18-ig nálam csontra merül).
"Nincs a kártyán csengőhangom."
Nekem a gyári prüttyögések nem feleltek meg, borzalmasak.
"És ha gépre dugom, akkor azt azért teszem, hogy valamit rátöltsek, nem azért hogy úgy játsszak vele."
Tekintve, hogy az alkalmazások futnak a háttérben eléggé rosszul viselik, ha kirántod alóluk a háttértárat, nem kell ehhez játszanod. Sajna ez is egy szarvashiba az Android rendszerben.
"Ezt már mondtam: nekem baromira nincs szükségem 16 giga tárhelyre telefonon"
Lényegtelen, hogy mire van szükséged, ha azt írod, hogy lényegesen olcsóbb, akkor azonos paraméterek mellett hasonlítsd, mert különben értelmetlen a dolog.
A 3310-es is lényegesen olcsóbb és sokaknak az is tökéletesen megfelel.
"Ráadásul idegen gépen nem biztos, hogy lesz iTunes, míg legalább egy alap Windows fájlkezelő és USB port mindenhol akad. Többször volt már, hogy jól jött hogy a WinMo telefonomat bárhol be tudom dugni és másolhatok rá akármit, zenét, videót, de akár RAR fájlokat is."
Én nem cipelem magammal a kábeleket, microUSB kábel meg szinte sehol nincs, szóval nincs mire rádugnom.
"Fél perc valóban a világvége, vagy legalábbis egy újabb Székesfehérvár-Pécs út, de ezúttal busszal, hajnal 2-kor :)"
Ez is egyéni preferencia, tudod, ha megszoktad, hogy a készüléked mindig mindenre azonnal reagál, akkor az a fél perc örökkévalóságnak tűnik és roppant bosszantó.
"Nálam eddig mindent megtalált. Cache-t sosem, azt hogy látom?"
A felmásolt videókat gyakran nem mutatja meg azonnal, van hogy kell fél óra is, vagy a Photos/Galery ki/be léptetése, hogy lássa.
A cache-t meg az albumok között mutatja, szép szürke pacákkal, fingom nincs, hogy minek. Küldenék screenshoot-ot de ez a szar arra sem képes.
"Tudom, hogy a 3GS már támogatja, de a korábbiak nem támogatták."
A 3G is támogatja.
Az első generációs készülék ami nem, mert ott hardveresen nincs meg a támogatás.