"Nálam a munkavégzés hatékonysága nem azon múlik, hogy alu vagy műanyag a ház. Nekem csak proci és memória kell a munkához, és minél nagyobb felbontású képernyő (amin nem baj az se, ha aprók a dolgok, szerencsére jó a szemem)"
Ott van benne a kulcsszó!!! NEKED! És ezzel nincs is semmi baj, tök egyet is értek veled. A gond az amikor ennek ellenére a másik ember igényeit meg lehülyézed.
Automatikusan jönnek a figurák, hogy drága a macbook de amikor mutatni kellene ugyanolyan gépet más gyártótól olcsóbban akkor az valahogy soha nem jön össze. Ilyenkor jön az, hogy nincs is szükség alu házra meg nagy touchpadra meg stb. Egyszerűen el kell fogadni, hogy másnak ez az igénye, és nem tujda olcsóbban megvenni sem Dell-ben sem HP-ban, stb stb. Mondom ezt úgy hogy én pl Asus netbookot vettem mert az szolgálja ki az igényeimet de jópár barátomnak van macbookja és egyáltalán nem nevezném őket hülyének meg elszálltnak, egyszerűen csak más igényei vannak. Vagy mostantól akkor mindenki hülye aki bármilyen gyártótól 400e forintért vesz notebookot? Mert jó sok hülye van akkor ám!