#257Elolvastam néhány HTC Desire tesztet, csak én nem látom, hogy ez akkor miért is jobb mint egy iphone
Számomra azért jobb, mert:
- A négy, mindenhol használható hardveres gomb és a trackball sokkal gördülékenyebbé és egyszerűbbé teszi a kezelést, mint ha csak a ház lenne meg közülük
- Jobb személyre szabhatóság + widgetek
- Tudom, hogy csicsa, de nekem az "élő" háttérkép és a HTC Clock a kezdőképernyőn sokkal jobban tetszik, mint az iPhone egyenfekete + 4*5 ikonos elrendezése.
- Egyszerűen bedugom a kábelt és látom bármilyen XP-s vagy újabb Windowsos gépen a telefont, nem kell iTunes és más, körülményes plusz szoftver ahhoz, hogy rámásoljak pár újonnan letöltött zeneszámot az SD kártyára.
- Lényegesen olcsóbb.
Mindezek ellenére, szerintem az iPhone egy jó telefon, ötből mondjuk erős négyes (persze csak a 3GS, a korábbiakból számomra alapvető funkciók hiányoznak - pl A2DP, ami nélkül a "multimédiára kihegyezett okostelefon" jelző legfeljebb vicc lehet) Szemezgettem is vele tavaly, amikor már mindenképp le akartam cserélni az elöregedett WinMo telefonomat. Csak aztán jött a Desire híre, és eltántorított az ájfóntól :) És nem bántam meg hogy inkább ezt vettem meg.