• narumon
    "Persze ha megjelenik a teljesen folosleges flash vagy java tamogatas az iphone-okon is, akkor minden apple hivo azt fogja mondani, hogy ez a minimum es ennek mindenkeppen ott kell lennie,"

Az a néhány ember aki ezért visít azok biztos ezt mondják, de én még nem láttam olyat, hogy valamelyik (általatok csak apple hívőnek nevezett) emberke azt mondja hogy nem kell neki az MMS az utána arra verte volna, hogy végre van MMS. Amíg nem volt addig sem hiányzott, most hogy van így meg nem használom, de elképzelhető hogy van ember aki eddig ezért nem vett most meg ezért vett.
    Nekem még mindig szimpatikusabb az apple hozzáállása (nevezetesen ha sokan nyűglődnek valamiért akkor azt előbb utóbb megcsinálják ráadásul piacvezető szinten), mint pl a Nokia hozzáállása aki pontosan tudja hogy a Symbian egy szar de még mindig erőltetni, hogy a Nokia PC Connect nevű program olyan minőségű, hogy egy jobb érzésű programozó szégyelli miatta magát, még ha nem is ő csinálta, hogy kiad egy telefont úgy hogy a reklámban flawless élményt kínál a valóságban meg háromszor kell megnyomni egy gombot, hogy történjen valami, ha megy is egyből akkor lehet malmozni, hogy a kezelhetősége a béka segge alatt van. Köszönöm szépen ha egy ilyen telefon többet tudna mint az asztali pcm akkor sem kellene, mert a legfontosabb a felhasználói minőség és abban nagyon fos a legtöbb, innentől meg érdektelen hogy vane rajta flash, stb stb.
    Ha már Nokia akkor egy régebbi N nokia volt még nem is olyan régen itthon ami elvileg tudott flasht de minek amikor netezésre csak elméletben volt jó gyakorlatilag használhatatlan volt.