Ulkesh#145
"Nem nevezném idióta dolognak, hogy egy érintéssel ki-be tudom kapcsolni a wifit és a bluetooth-ot"
SBSettingsel ezt egyszerűbb iPhone-on.
"látom az új e-mailjeimet, és tárcsázhatom a leggyakrabban hívott kontaktokat."
Azzal az erővel ahogy odascrollozol már el is indítottad az alkalmazást, semmivel sem vagy előrébb, csak felesleges csicsa.
"a négy hardveres gomb nekem nagyon kézreálló és hasznos dolog"
Engem rohadtul zavar, hogy a programokból kispórolják a vezérlést és mindenhez le kell nyúlni a gombokhoz, félkezes használatnál rohadtul kellemetlen és folyton attól fosik az ember, hogy kicsúszik a kezéből a készülék.
"Nekem nem kell 16 gigás class6 SDHC…"
Ez egyéni preferencia és nem is vitatom, de akkor az árát ne hasonlítsd olyanhoz, amiben eleve van 16 GB és a Class6-nál gyorsabb flash.
"míg ha 3GS-t vettem volna, akkor fölöslegesen megfizettettek volna velem egy rakás fölösleges gigabyte-ot."
Nem, mivel a 3GS-re vannak alkalmazások amikkel azt a területet meg lehet tölteni, ellenben a Desire-vel :D
"A múltkor még azt írtad, hogy 2 nap után eladtad, így a szavahihetőséged erősen kérdőjelessé vált számomra :)"
Nem mondtam semmi olyat ami nem igaz. Első körben annyira felbosszantott, hogy felraktam a Mobilaréna apróhirdetési részére és még aznap lecsaptak rá és elvitték. Egy héttel később meg vettem még egyet, mert amikor az elsőt vettem, akkor több helyen érdeklődtem, de nem mindenhonnan jött visszajelzés, viszont utólag kaptam egy olyan ajánlatot, amiért megérte venni még egyet (gondolom 90-ért te sem mondtál volna nemet rá, még akkor sem, ha különösebben nem vagy ráizgulva, de alapjában érdekel a rendszere ;)).