"HTC Desire. Két napja vagyok boldog tulajdonosa a HTC új androidos csúcskészülékének, amely nagyságrendekkel jobban kezelhető és személyreszabhatóbb a Sense UI mint az iPhone, egy hajszálnyival a böngészője is gyorsabb, ráadásul lényegesen olcsóbb gyárilag hálózatfüggetlen készülékként. Csak szegény Desire tizedannyi sajtófelületet nem kap, mint az ájfón..."
A HTC Desire az most jelent meg tehát egy zsírúj telefont hasonlítunk most egy bőven 1 éves iphonehoz (ha a 3GS-t nézzük), majd a most nyáron kijövő új iphone-al hasonlítsuk össze. Szerintem egyébként HTC-nek elég jó a reklámja én pl többet találkozok vele mint iphoneal (persze ha belevesszük, hogy hány iphone fikázó forum van akkor már nem :D). Mondjuk én pl most cseréltem a 3G-t 3GS-re (lejárt az előző hűség igy végül is majdnem ingyen volt), ezzel megint el leszek 2 évet, majd akkor megnézem mire lehet cserélni.
"Amúgy kit érdekel az enkilencvenöt? A Nokia egy teljesen középszerű gyártó, annál tényleg jobb az iPhone."
Na látod látod! Ezért érdekes ez a kérdés, mert amikor az N95 megjelent akkor ugyanitt SG-n emberek hada magyarázta, hogy az mennyivel királyabb. Ezért érdekes ha már a fikázók is írnak típust mert hirtelen már ők sem értenek egyet.
Egy dolgot felejt el ugyanis mindenki (tisztelet a kivételnek), olyan, hogy tökéletes telefon (vagy tökéletes termék) NINCS. Olyan van ami nekem a legjobban megfelel, és ez szerintem mindenkinek más és más, ezért oktalan az egész vita meg fika; aki csak telefonálni akar annak jó egy 10e forintos telefon is, aki saját programját akarja futtatni a telón (megjegyzen iphoneon is lehet jailbreak után), az ne vegyen iphonet, aki bluetoothal irányítja a buditetőt is, és minden pillanatban BT-n keresztül oszt meg képeket zenéket, az megint ne vegyen iphonet, de ezek miatt ez még nem lesz szar telefon, más egyéb dolgokban (ami esetleg nekem fontosabb mint a felsoroltak) fényéveket ver amazokra a telefonokra.
Nem hiszem, hogy bárkinek is meg kéne magyaráznia, hogy kinek mi a jó, és én csak ezért szállok be minden esetben ezekbe a vitákba. Aki kijelenti hogy az iphone szar (sajnos sokan úgy, hogy a beírásukból kiderül, hogy nem használtak még), az gyakorlatilag megpróbálja kivetíteni a saját preferenciáját, amivel még nincs is gond, de amikor azt gondolja, hogy az az egyetlen üdvözítő út, na azzal van gond. Ebből voltak szép kis keresztes hadjáratok, és még most is ebből van a legtöbb gond a világon. Ezen kellene változtatni még akkor is ha most csak egy telefonról van szó.