• narumon
    "Nem lelkesedem a flash-es oldakert (kiveve a jatekokat, arra jo), viszont ha ma a weben rengeteg tartalom van flash-ben es ezt egy keszulek csak azert nem jatsza le, mert a keszito cegnek nem szimpatikus a dolog, akkor ezt enyhen szolva is szemet magatartasnak tartom."

Én mégegyszer leírom mert sok embernek nehéz egy kicsit a felfogása.
    Naponta használom az iphonet, netre is megyek vele, soha nem találkoztam még olyan oldallal ami nem jött volna be! Lehet itt dobálni a régi mac szimuláló oldalt meg mittoménmit, de még egy olyan oldalt nem mondtatok ahol ez tényleg gáz lenne, mert nézzük a tényeket:

1, Flash játék oldalak - eszembe sem jut ilyenre felmenni (egyébként itthon sem mert egy értelmes ingyenes flash gamét sem láttam még de ez mondjuk az én gondom és nem másé), mert ha játszani akarok egy kicsit akkor elinditom a játékot a telefonomról. Olyan mennyiségű és minőséű játék van iphonera, hogy egyszerűen eszébe sem jut az embernek, hogy abban a 10 percben mig játszani van ideje valami flashel szarakodjon!

2, Volt a múltkori threadnál is feldobva egy csomó flash alapú oldal, amit végigpróbálgattam és MINDEGYIK hibátlanul használható volt iphone alatt, volt olyan szarráflashelt oldal ami egyszerűen automatikusan a mobilváltozatot hozta be, szóval azért szétnézve a világban úgy látszik, hogy más igenis felkészült arra, hogy telefonról (régiről és modernről egyaránt) elérhető legyen az oldala.

3, Minden ilyen hozzászólásban felbukkannak a nagy apple fikázó arcok akik mindig csak a fikáig jutnak SOHA SENKI nem tudott még egy másik telefon alternativát mondani (gyorsan kiderül hogy az sem tud mindent, sőőőt). Jöttök / jönnek a 30e forintos telefon is tudja szöveggel, de a valóság az, hogy a sok itt forumon istenített telefon a külföldi tesztekben bizony bizony alulmarad az iphoneal szemben (mert általában mindig ez az etalon amihez hasonlítanak), olyan egyszerű dolgokban mint sebesség, felhasználhatóság, az érintőképernyők fossága miatt;

Tökéletes példa erre ez a video (egy időben mindenki azzal jött, hogy az N95 majd jól lemossa kevesebb pénzért több minden blabla bla):

N95 a valóság