• Oláh Herkules
    "Egy jól megírt flash ha nem történik semmi se a képernyőn, nem fogyaszt semmi procit még 30FPSen sem (max 1%-ot)."

Amikor változik valami akkor sem kéne annyit fogyasztania, ha egyszer fps korlátos, és 2 vonal mozog rajta ami még 286-oson pascalban megírva is állat sebességgel ment... de mégis jól leterhel 1 magot, bármilyen egyszerű a mozgás.

Az apple fanboyokról meg annyit, hogy itt az egyik képviselőjük megmagyarázta nekem hogy hülye vagyok, mert bizony a windows (7-sem), nem tudja a cpu magok között szétosztani a folyamatokat (tehát van 50 folyamat és mind az 1. magon megy szerinte), CSAK olyan folyamat mehet 2. magon ami többszálúan van megírva, és a program kezeli mert a vindóz ugye nem tudja :D
    És emellett még azt is elmondta hogy az osx olyan fejlett, hogy 1 szálú programot egyszerre több magon tudja futtatni (tehát hogy többszálúsítja) :)
    És az i7-es procikban lévő turbo boostot azért találták ki intelék, mert a vindóz ugye csak 1 magot tud terhelni.
    És mikor beraktam neki egy képet a feladatkezelőről, hogy 2db 1 magos programot külön külön magokra terel a win azt mondta hogy : "Csalás!"