• Komolytalan
    #46
    Hát végülis konkurencia, ja. Kb ahogy a bankár, meg a cigó az utcasarkon pillangó késsel. Mindkettő elveszi a pénzedet, tehát végül is egyik a másiknak konkurenciája. Dögöljön is meg minden bankár.
    Az SMSWeb teljesen legális tevékenység. Ha illegális tartalom kerül fel, és a jogtulajdonos, rendőrség, akárki kéri, akkor leszedik. A warez ftp meg illegális. A torrent háááát, végül is a törvények szerint az is, és lássuk be gigabites seed szerverek nélkül annyira lassú megbízhatatlan fos volna, hogy a törvényeknek itt is igazuk van.
    A fazon alapvetően legális tevékenységet folytatott (hostolást, nem tartalom szolgáltatást), erről mindenki tudott, és senkit se zavart. Aztán 1x csak jött fordult a széljárás (akkoriban volt pl az UD Zrt ügye, ha valaki emlékszik még), és ő lett a warezkirály, meg népellenség. Ugyanígy előfordulhatna veled is, velem is, hogy jön 1x valami régi osztálytárs, megkérdi szakértenék-e az NBHnak sok pénzért. Persze, miért ne. Utána meg 2 év múlva lelőnének mint egy kutyát, meg kiderülne hogy animal-necro-gyerekpornót forgattam.