• pixx
    A kedvedért felraktam a 2 magos notimra a Mobipoceketet, tudom, úgy se hiszed el, de itt 3-4 másodperces eredményt mutat a történet xp alatt. közel 300 könyvel...
    Nem tudom lehet az én 2 magosom jobb, mint a te i7-esed, vagy tényleg felmerül a hozzá nem értésed...
    A személyeskedést te kezdted, azzal, hogy állításaimat hazugnak nevezeted.
    Ami nem nagyon mozgat, hisz látszik mennyire értesz a géphez, ha egy i7-esen nem tudod elindítani a mobopocketet csak nyögvenyelősen, hogy tudnál te bármit állítani egy xp-n vagy egy vistán, vagy win7-en, hogy jó legyen.
    Amúgy a google a barátod, és nagyon sok kérdésre válaszol neked, és környezetednek is, ha hülyék vagytok, hozzá.
    Ja örülnék neki, ha nem mondatokat ragadnál ki, meg pár szót, hanem az egész reagálnál, nem bírom az olyan embereket, akik csak azt hallják meg amit akarnak.

Magamat nem teszem nevetségessé, hiszen folyamatosan ellened írkálnak a tagok, és nem melletted.
    Ebből jön a következtetés, hogy te vagy itt a legokosabb, és mindenki más hülye, vagy itt normális mindenki, és te vagy a hülye? Szerintem az utolsó megállapítás a helyes...