• Gerygrey
    Gyanítom az életben nem volt még tabletPC-d :D :D

Nem. Windows Mobile PDA-m volt, amit elsősorban ceruzával való használatra terveztek, mégis elboldogultam vele ujjal (kivéve a billentyűzetet, de mivel abból hardveressel rendelkezett a gép, az nem is volt gond)

Viszont próbáltam tabletté hajtogatható netbookot és semmi gondot nem láttam a kezelhetőségében.

Nem az, ennyiért elviheted a T-Mobil-tól, ha Ikon600-as előfizut kötsz.

Hát ja, legyen havi 18 ezres telefonszámlám a mostani 4 helyett... Mobilnetet nem használok (120/10 Fiber Power van itthon, amellé minek?) T-mobile előfizetőknek havi szinten kb 10 SMS-t küldök, és akikkel 600 percnél többet beszélek, azokat mostani vodás előfizummal ingyen hívom - akikkel meg nem, azokat nem 26, hanem 12 forintos percdíjjal.

n konkrétan 1 nap után túladtam a Desire-n mert lassú, akadozós jószág.

Nagynehezen találtál egy olyan alkalmazást, amiben gyenge a Desire... Szerencse, hogy táblázatot szerkeszteni még asztali gépemen se szoktam, nincs feltelepítve semmilyen Office, azt hiszem a telefonon is elleszek nélküle. Ellenben a videólejátszás - konvertálás nélkül - és a webböngészés nem akad.

Desire vs Iphone - böngészők
    Desire: Google earth - ez nekem elég görgülékenynek tűnik
    Desire játékok - ez se szar...

Megnézném, ahogy ezeket az SD kártyákat megpróbálod betuszkolni egy microSD foglalatba :D :D :D

Ez kivételesen jogos :) De mint mondtam, nekem 8 gigánál nagyobb tárhelyre telefonon nincs szükségem.