• pixx
    "Érdektelen, hogy mit hiszel el, vagy mit nem. Egyébként ha igazat mondanál azzal, hogy a netbookodon 5-6 másodperc akkor vajon milyen gépen kellett volna videót készítenem a majd fél perces induláshoz? :) Ember, gondolkozz."

Részemről az érdektelen, amit mondasz, tudom mit láttam. Hogy te ebből mit hiszel az lényegtelen...
    Procin lehet sokat gyorsítani xp alatt, ha egy kicsit beletursz, kikapcsolsz ezt. Mint mondtam érteni kell hozzá. Én szeretem beállítani, és kivenni a felesleges dolgokat. Attól, hogy nekem gyorsabb, magamnak köszönhetem, az hogy neked lassabb, nem azt jelenti, hogy hazudok, hanem te vagy hülye hozzá. Mivel Apple fan vagy, ráadásul a legrosszabb (szerintem még fizetett is), fogalmad sincs a winről, mert szerinted az alapból szar. Hogy munkára bírd picit bele kell turni. De tudjuk, hogy te csak a kényelmes Mac OS-t szereted, jó minden ahogy van...

"Eddig mégis úgy tűnik, hogy a konkurens tabletek érdemlik ki a rakás sz@r kategóriát, lásd WePad "
    Valószínűleg marketing kampány része volt a kis felhajtás, így a sajtó felkapta. Amúgy nem biztos, hogy beszéltek volna róla. Az egyszerű népek, mint te egyből lesz@rozza...
    Az apple belerakott egy táblába, egy telefon os-t. Lehet nekem nem jön ebben át az innováció?
    A többiek meg olyan terméket akarnak eladni, ahol nem vagy lekorlátozva, ahol az usb és a kártya olvasó alap, sőt még a hülye flash is...
    Leírtam minek kell az usb, ha nem érted, akkor passz...

"Lehet állvánnyal bohóckodni, vagy görcsbe rándult testtel és kézzel kitartani a lapot,"
    Jézusom...ha ennyire hülye vagy, hogy így csináld, akkor sajnállak, de tényleg.
    Lefekszel a kanapéra, felhúzod a lábad, és ráteszed, vagy leülsz, és az öledbe rakod.
    Tudjuk, hogy a te véleményed mérvadó, amit te próbáltál, és rossz, az csak rossz lehet. Bárki bármit mond az hülyeség. De azért ott volt: "Kézzel kitartani" úgy remeg a legtöbbet...