• Gerygrey
    Elfelejted, hogy a piac ahova szánják nem annyira warez centrikus (kevés ember kockáztatja meg a több 100 ezer dolláros pert pár vacak videó miatt),

Még mindig nem értem, mit kéne érdekeljen engem az amerikai piac. Én Magyarországon élek, és az itteni körülmények alapján alakítom ki az álláspontom valamiről. Most írjam azt, hogy "ha amerikában élnék, helyi átlagfizetésből, akkor biztos hogy azonnal szaladnék iPad-et venni"? (nem tenném)

inkább kiadja azt a pár dollárt az iTunes-ban és fél perc múlva tökéletes minőségben nézi a filmet, vagy sorozatepizódot.

Egyébként is, ha jogkövető magatartást folytatsz és csak a DVD-id konvertálod, akkor a Handbrake kemény 8-10 perc alatt átkonvertál egy DVD-t h.264-be.

Majd esetleg folytatok jogkövető magatartást akkor, ha ezzel nem maffiaszervezetek (Artisjus és társai) működését támogatom. Egyébként a bolti DVD-k nagy részét nem lehet csak úgy átkonvertálni, csak DVD Decrypter-rel, ami feltöri a DVD másolásvédelmét szintén illegális módon... Nesze neked jogkövető magatartás. :)