pixx#62
"Töltsd fel vagy 200 könyvvel aztán menj el kávézni míg megnyílik. Tudod ha valóban használod, akkor nem csak 1-2 könyv van alá feltöltve (iPhone-ra a Stanza alatt majd 1000 könyv van, mégis 1 másodperc alatt nyitja meg az alkalmazást és az utoljára olvasottt könyvet)."
A 6 éves PDA-on megnézetm a kedvedért, valóban hazudtam 3 másodperc volt az utoljára olvasott könyv, netbookon meg 6 másodperc nem 5...ja most éppen 300 könyv van rajtuk...
Tudom nem 1000, de akkor se percek. Amúgy ha rendbe tartod a géped, képes gyorsan is menni...
Az ilyen videókat meg nem kajálom be, tele van a net nem egy kamu videóval mindenről...
(ha csinálsz ilyen videót, akkor mutasd előtte meg a hardverlistát eszközkezelőben, mert nem hiszem el, hogy ez egy i7-es, bocs)
"Azt meg elég viccesnek tartom, hogy eleve mobil, kézben tartásra tervezett eszköznél sokan usb-t hiányolnak, gondolom jól mutatna teletűzködve pendrive-al :D :D"
Sajnálom, hogy nálad az usb csak a pendrivve-ig terjed, nálam vannak külső winyok azon vannak a filmek. Így nálam alap, hogy feltöltöm a filmet a gépre aztán megy, vagy rádugóm az xboxra, vagy a ps-re...
"Nem fogod elhinni, de én még desktop gépen sem használok kamerát és ismerősöm sincs aki ezt tenné"
Mi lenne ha nem te igényeidhez mérnék a világot, vannak más emberek igényekkel, én elhiszem, hogy neked tényleg megfelel egy darab sz@r amire rá van festve az alma logó, és még el is hiszed, hogy te jártál jól, van akinek nem.
Én kamerával szoktam skypolni a családommal, évente kétszer látom őket élőben, a többi alkalommal meg a kamerán keresztül.
Nekem fontos az usb, és a kártya olvasó, mivel használom őket mindennap. Ha te nem nem. Sőt a bugyuta flash játékokkal is szoktam néha játszani, van egy pár igen jó darab, igen komoly darabok.
Csak ne akarjál már meggyőzni arról, hogy nekem ezekre nincs szükségem, és legyek igénytelen mint te!
Rajtam kívül elég sok embernek vannak hasonló igényei, sőt még több is. És az Ipad ezektől messze van.
Így majd én is olyan ipad klón veszek, akár ezt a jópofa HP-t, amiben ezek a dolgok meg vannak, vagy legalább van usb, amivel egy nyomorult kamerár rá lehet kötni.
Amúgy HP kb. 8 éve gyárt különböző taperolós cuccokat, pda-tól kezdve a all in one pc-ig. Van tapasztalatuk nem is kevés. Nekem mindenem számtech cuccom HP, szoftver támogatásba nagyon ott vannak, és kényelmes felhasználó környezetet teremtenek. Én bírom őket, mégsem próbálok meggyőzni minden embert, hogy vegyen HP terméket, pedig nekem is már megfordult ez az a kezemben, és azt gondolom messze az egyik legjobb cég.
A wifi-s dolgot nehezen hiszem el, hogy túl erős lenne, a neten számtalan videó, és cikk van arról, hogy az Iphone wifi és 3g-s dolgai elég gyengék illetve rossz a szoftver. Nem látja otthon a netet, nem látja a gépet, és társai.