Ulkesh#50
"Pölö HTC. A Desire-ért gondolkodás nélkül kifizetném az iPhone árát is, de úgy, hogy csak a felébe kerül, szerintem a hülyének is megéri."
Egyrészt a Desiré drágább, mint az iPhone (150 eFt a hivatalos ára és ehhez még vegyél egy 16 GB-os Class6-os SDHC kártyát is), ráadásul nem kapható még szolgáltatónál, így akár 5-6x is drágább lehet mint egy 3GS.
Valóban, a hülyének is megéri :D
Én 2 nap után adtam túl a Desire-n, mert iPhone után nem bírtam elviselni a lassú, akadozós működést, egy első generációs iPhone is jobb felhasználói élményt nyújt, mint a Desire, ráadásul az Android alkalmazások minősége csapnivaló, a jelenleg iPhone-ra megjelenő alkalmazások évekkel előzik meg az Android-os programok minőségét és használhatóságát, az Android mint rendszer kiforratlanságáról meg ne is beszéljünk.
"Lehet, de mi nem ott fórumozunk. Mit érdekel az engem, hogy az usában mennyi fölöslegesen elbaszható pénze van az embereknek?"
Tekintve, hogy iPad-et jelenleg csak az USA-ban lehet hivatalosan megvásárolni, kérdésed kissé vicces és értelmetlen.
"Szóval otthon és útközben megvan a szórakozás, minek kéne még egy eszköz, ami csak szórakozásra jó?"
Én elsősorban olvasásra, chatelésre és fórumozásra veszem, mert arra kényelmesebb, mint a netbook és 100-ad annyit fogyaszt, mint a desktop gépem. Az, hogy van rá kismillió alkalmazás amivel még szórakozhatok, rendszerezhetem a pénzügyeim, levelezhetek stb. az csak hab a tortán.
Én konkrétan azon feladatok kiváltására veszem, amit eddig a netbook-kal oldottam meg, de ott eléggé nyögvenyelősen ment és lassan inkább veszem kézbe az iPhone-om ilyen feladatokra is, mint a Wind-et.
"Én az asztali alkalmazásokkal nem bohóckodni szoktam, hanem használom őket, akár asztali gépen, akár netbookon. "
Tableten tollal, vagy kézzel próbáltál desktop alkalmazást használni? Ha nem, akkor honnan a véleményed?
"A Tablet PC meg valóban nem terjedt el, de nézd csak meg hogy a Windows-os netbookokat viszik, mint a cukrot."
Te nem olvasod a cikket amihez hozzászólsz???
Per pillanat akkora a kereslet az iPad iránt, hogy nem bírnak belőle eleget gyártani, így az eu-s bevezetés is késik. Mond, melyik netbook volt ennyire népszerű??? :)
"Lehet, hogy azért nem terjedt el a tablet, mert az embereknek nincs is igazán szüksége egy billentyűzet nélküli, agyonkorlátozott gépre?"
Inkább azért, mert desktop rendszer, desktop alkalmazásokkal használhatatlan megoldás egy tablet eszközzel.
Az Apple az első, amelyik olyan tabletet adott ki, amelyik tényleg használható, mert a rendszer és a rá létező összes alkalmazás arra van kitalálva, hogy kézzel használd minden különösebb kompromisszum nélkül.