• Gerygrey
    szerinted melyik cégnek vagy te, vagy bárki célcsoport itt a nyugat-balkánon???

Pölö HTC. A Desire-ért gondolkodás nélkül kifizetném az iPhone árát is, de úgy, hogy csak a felébe kerül, szerintem a hülyének is megéri. Tulajdonképpen bármelyik cégnek célcsoportja vagyok, amelyik korrekt ár/érték arányú cuccokat árul. Az iPad 50-ért talán már megérné, de még annyiért se kéne.

Ott ahova szánják, az iPad-ot a gyerek a zsebpénzéből megveszi és még jó esetben sokat spórolnia sem kell hozzá.

Lehet, de mi nem ott fórumozunk. Mit érdekel az engem, hogy az usában mennyi fölöslegesen elbaszható pénze van az embereknek? (tegyük hozzá, ha annyit keresnék, én nem vennék meg gondolkodás nélkül minden szart, inkább egy csillaggal jobb szállodába mennék kétszer annyi időre nyaralni, mint most)

A srác vett 3 iPad-et, de utána rájött, hogy a harmadik felesleges neki, ezért csak a poén meg a pár perc hírnév kedvéért szétverte egy baseball ütővel

De persze a sötét balkán mi vagyunk...

Szóval neked otthon a TV, DVD, videó, magazinok, könyvek stb. nem a szórakozásodat és kikapcsolódásodat szolgálják, hanem dolgozol velük..

Igen, sőt, én a mobiltelefont is elsősorban szórakoztatóelektronikai terméknek tartom. Otthon, ha játszani akarok vagy filmet nézni, azt az asztali gépen teszem, útközben pedig a telefonon, amit zsebre tudok tenni amikor átszállok a 105-ös buszról a 6-os villamosra, majd ezután újra előveszem. Praktikus. Egy iPad-et nem hurcolásznék magammal, csak azért, mert 184 pixellel többet látok rajta egy weboldalból, ahhoz túl nagy, hova teszem hirtelen, ha esik az eső?

Szóval otthon és útközben megvan a szórakozás, minek kéne még egy eszköz, ami csak szórakozásra jó? Ezért írtam, hogy ha adna valami pluszt (pl tudok rajta dolgozni) akkor már elgondolkodom rajta.

Ha asztali rendszer futna rajta, akkor megbukott volna. Egy tablet nem arra való, hogy ugyanazokkal az alkalmazásokkal bohóckodj egy tollal, vagy az ujjaddal, amit a desktop gépeden is használsz.

Én az asztali alkalmazásokkal nem bohóckodni szoktam, hanem használom őket, akár asztali gépen, akár netbookon. Tény, hogy aki béna a géphez, annak jó lehet, de ettől még én, aki ért hozzá, mondhatom azt hogy számomra totál hasznavehetetlen kacat egy iPad.

A Tablet PC meg valóban nem terjedt el, de nézd csak meg hogy a Windows-os netbookokat viszik, mint a cukrot. Talán mert azok adnak is valamit a pénzedért. Lehet, hogy azért nem terjedt el a tablet, mert az embereknek nincs is igazán szüksége egy billentyűzet nélküli, agyonkorlátozott gépre?