A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
marchizor #99914 35-36 sec reload time, szerencsére ezzel már tudsz jobban lefelé is nézni a csővel, mert a Lorraine ugyanolyan volt (neked gondolom lesz), mint a 12t, és fostam, h a BC-vel is szopni fogok 1-2 kisebb kavics miatt... de nem!
amúgy 64-el elszaladgálok a map egyik végéből a másikba, ha éppen ott kell segíteni, illetve a 2 bázis között is faszán lehet mozogni, ha pl. baj van és foglalnak. Free XP-t mindenképp tartalékolj a lánctalpra, mert azt a 24k XP-t nagyon kínkeserves stockkal kiszenvedni, alap lánctalp teherbírása miatt még az ágyút se lehet rátenni -_- amúgy a Lorraine-en, így visszagondolva, nem biztos, hogy érdemes kifejleszteni a tier XI, illetve X-es motorokat, mert annyira jelentős változást nem tapasztaltam velük és így megspórolsz 60k (vagy mennyi) XP-t :)
jah, és még ami negatív, ez a 30 töltény kurva kevés olykor, nem érdemes nagyon messzire lövöldözgetni vele (bár elég pontos), mert hamar azon kapod magad, hogy már csak 2 tár maradt.. ammot sü'rü'n lövik ki ebben is, mint Lorraineben, több csatát is szoptam úgy, hogy kilőtték 1x, megjavítottam, aztán kilőtték még1x, és várhattam éveket az autoloaderre ^^