World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Lehet, hogy ezért volt ez az elsõ alkalom, hogy felrobbantam? <#vigyor>#vigyor>
\"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni.\" WoT: Verghaust
Ilyen nagyon rég volt; utoljára talán a PzII-t lõtték ki egy lövéssel (leszámítva az artykat, de azok...)
\"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni.\" WoT: Verghaust
Erre van valakinek épeszû magyarázata?
Lejött a hegyrõl és egyetlen lövéssel kidurrantotta a fullos T-44-esemet.
Ilyen van?
Sokan használják, mert gyakorlatilag több lövés pattan le róla (a beszámolók alapján). Amikor az IS-3-t próbáltam akkor a fejlesztett torony volt rajta, s már ott is sok volt a lepattanó. Nem volt okom panaszra.
I met God. She's black
persze, ha összefutok egy béna is7essel, akkor kilövöm, sõt kergettem már meg t30-ast is, csak szöszölõs volt, mert gyorsan futott
p2: azt lövöm aki az oldalát mutatja
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Egyébként ez valami durván OP traktor lehetett, mert simán lepattant róla a lövésem.
Be happy. :) Running!
"Loading was done by manpower and the rate of fire was only 1 round every 3 minutes."
Mivel könnyebb kilõni és õ a veszélyesebb ha visszalõ.
Én is ezt tenném.Ha történetesen Maus,JT,Object 3-as kerülne a látótérbe,akkor meg az Object lenne az elsõdleges.Object,JT,Maus sorrendben.
Az Object nagyot üt,ráadásul nagy valószínûséggel õ fog eltûnni legelõször.A JT lövege megintcsak veszélyesebb rám nézve mint a Mausé,tehát az lesz a következõ.Még ha a Maus mindeközben"rohamoz"is.Nem fogja kikezdeni a menetszél,a parancsnok mellkasát,és a food killre nyáladzó artysok is õt fogják lõni.
Na persze ez elmélet.Ha õk is látnak engem,akkor könnyen elõfordulhat,hogy mire felocsúdok,szétkapnak mint Üzbég paraszt a tangóharmónikát!<#zavart1>#zavart1>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Az össze esküvés elméletnek az is adhatott alapot,hogy az ellenség felén 3 platon is volt nálunk egy sem ami bizonyos elõnnyel jár.
A balance rendszer meg ha megfigyelitek jól mûködik, mert 50% körül mozog mindenkinek a gyõztes csaták száma Hall of Fame
Az a 10$ valójában 25$ / 20 euro volt. Tegyük továbbá hozzá, hogy egy 12 milliós játékosállománynál vették meg ennyien.
Persze abban egyetértek, hogy igen, adott esetben jobb üzleti modell a sok farmolást pénzzel behelyettesíteni, ám azt a problémát nem tudod orvosolni, hogy nincs "tovább". Egy Tier VIII.-as KT után még van két további Tier, van hova fejlõdni. A Löwe után nincs semmi.
Az elmúlt két napban én is túl sokat kerültem a láma csapatba, de sajna ilyen a variancia, nálam jobban csak a platon társaim várják az upswinget, mert bármennyire is értem a játékmenet ilyen jellegû hullámvasútait, annyira idegbajos tudok lenni, hogy bztosan zavarja õket a puffogásom :-)
Minnél kevésbé kasu az ember, annál jobban fogja bosszantani az ilyen jellegû variancia, még akkor is, ha nincsen ráhatása.
Erre egyébként van egy ötletem, csak a kutyának se fog kelleni:
Kell szervezni egy training-battle csatát. A két oldalt ki lehet balance-olni viszonylag könnyen, ha valaki nagyon kretén, akkor egyszerûen ki lehet rakni (legyünk õszinték, a magyarok között is akadnak ilyenek), ráadásul olyan mapon mehet a csata, amilyet a játékosok megszavaznak.
A King Kong méretû hátulütõ persze az, hogy nem jár érte semmi, se pénz, se XP, se medál. Csak a játékélmény, meg jó csapat esetén a másik oldal gratulációja...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
.
http://www.peachmountain.com/5star/US_Army_Ordnance_Museum_Late_Artillery.aspx
Méretben nem sok különbség van a két masina között így szemre
.
Csodálkoztam is rendesen, hová lettek a T10-esek ... 😞
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Kinek ne érné meg 2 hónap grindelést felcserélni 40$-ra? Szépen kigrindeled a neked tetszõ medet mondjuk, és a kedvenc t9 tankod/td-d mellé veszel egy Löve tankot.
Mesélték, hogy volt wowhoz is 10$-ért valami gagyi "egyedi" hátas, azt is több százezer ember vette meg, pedig az igazi parasztvakítás, itt viszont teszem azt 400 órát megspórolsz, amit másra is fordíthatsz, mindösszesen 9000 FT-ért? Deal!
Összeesküvés elmélet: Bár nagy konteóbuzi vagyok, de ebbe a játékba nehéz belelátni ilyet, aki online pókerezett valaha, az pontosan tudja, hogy milyen nagy esély van arra, hogy akár 100* szívj egymás után.
Az elmúlt két napban én is túl sokat kerültem a láma csapatba, de sajna ilyen a variancia, nálam jobban csak a platon társaim várják az upswinget, mert bármennyire is értem a játékmenet ilyen jellegû hullámvasútait, annyira idegbajos tudok lenni, hogy bztosan zavarja õket a puffogásom :-)
Minnél kevésbé kasu az ember, annál jobban fogja bosszantani az ilyen jellegû variancia, még akkor is, ha nincsen ráhatása.
Elolvastam a "Miért kapok XPt és pénzt a csatában?".
Több ovis kérdésem nem lesz,ígérem.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
-ban van kiirva ez:
EULA
1. Register nicknames and/or use clan names and symbols that can cause misunderstanding or point to WN or its partners, connected with organizations and/or Nazi figures, violating the law of the country of player’s residence or international law, as well as using Nazi symbols, designations, abbreviations (SS), and their stylizations (55);
Szóval a 88 az a HH, azaz Heil Hitler, az 55-be ugye egyesek belelátják az SS-t, a 104-be nemtom mit látnak bele de az se jó (biztos IOA az jelent valamit). Csaucseszku , sztálin göbbelsz az lehetsz, de Hitler az nem meg ilyenek.