banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Renegade
    gondoltam hozzáfűzök valamit a másik oldalról, de elolvasva az angolt, rájöttem, hogy már megint nem lehet, mert a "támadó" oldalról is aprólékosan kifejtetted a történteket.
    Talán csak annyi, hogy kicsit bosszant, hogy leoval, nem szúrtalak ki 500 m-ről, de ez betudható a legénységnek, na majd felfejlesztem és újra teszteljük, hogy 100%-nál meg lesz-e az 500 m. :-)

viszont, nem a témával kapcsolatban, csak abból kiindúlva:

a PZIV-en 10,5 HE volt, ami jó, hogy a ferdi homlokpáncéljára leadott 2 lövés 15%-ot sebzet (űbertáp), illetve, hogy bár mindkettő csilingelt, kritikál nem volt, szóval amiről Lammaerrel beszélgettünk pár oldallal ezelőt, az úgy néz ki, hogy helytálló (a csilingelés, nem feltétlenül okoz kritikált)

megint csak picit más:
    PzIV farm, azoknak akik ezt az utat választják: PZIV maxra + 10,5 HE
    a nehéz ágyú + torony tönkre teszi a mozgékonyságát ugyan (KV1-et varázsol az agilis kicskacsából), de ideális support tank lesz, továbbá azt vettem észre, hogy, alábecsülik (inkább a nagyobb, veszélyesebb vadakra öszpontosít az ellen). Ebből kifolyólag relatív sokáig lehet húzni vele, hatékonyan harap (mindenkit sebez, piciket pl: Lee, artyk one shotol) és ugyanúgy hozza a 15K+ nettó árbevételt, mint a többi farmer. A lényeg, gyáván, sunyin játszva csatát fordíthat még a nagyok között is.