A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
A KV egy T5-ös heavy ... lassú mint a bűn és nem forog a tornya ... Nem az lenne a dolga, hogy IS3-4-esek ellen csatázzon ...
Ellenben a saját tierjében jóformán sebezhetetlen ... magasabb tierekben meg a 107-es ágyúja jóformán mindent tud sebezni ... Szóval mind XP mind lóvé grindelésre tökéletes, mert ráadásul több lövést is bír mint a tierjében lévő tankok ...
Szedtem ki vele tigrist és KT-t is ... Ha kicsit hátrábbről supportálja a nagyokat, és nem bántják, finom kis segítség tud lenni ... és akkor még ott a 152-es ágyú is (Amit mondjuk én nem szerettem ...)
Sokaknak nem jön be mert egy tetű, ez tény ... de ha valaki együtt tud élni ezzel, akkor igen is jó kis tank ... KV3 még jobb, de mivel 1 tierrel fentebb van, ezért kevésbé jó "kereső".