A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TDantes #9881 Én is elolvastam pár könyvet amit nem az elvtársak írtak.Bár fingom sincs mit akarsz az elvtársakkal, meg hogy kik az elvtársak, de mindegy. Lépjünk tovább.
Egy:Nem írtam, hogy szarok lettek volna a német tankok.
Kettő: A T-34-es közepes tank. Akkoriban, csúcs technológiát képviselt, de egy közepes tanknak értelemszerűen nincs esélye szemtől szemben egy nála sokkal nagyobb, vaskosabb páncélzatú, és erősebb fegyverzetű nehéz tank ellen.
A Tigris családot ezért nem is a T-34-esekkel, meg a Sherman-okkal kell összevetni, logikus, hogy ezeknél sokkal erősebbek voltak. A Tigriseket az IS-ekkel kell összevetni, és bizony nem voltak jobbak a német nehéz tankok, az IS-családnál. Bizonyos tulajdonságaik, mint a fegyverzet, vagy az optika lehet jobbak, de minden összevetve nem múlják felül az IS-eket.
Lehet ám megmagyarázni, hogy de akkor is, meg így meg úgy, lehet magyarázni. De a tények attól még tények, az IS-család eltudott bánni a Tigrisekkel.
Az amerikai Phersing-ek szintén képesek lettek volna elbánni a Tigrisekkel, csak épp nem volt rá komoly lehetőségük, mert közben vége lett a háborúnak.