418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TDantes #9896 Miért, ha van IS7, miért ne lehetne Centurion? -
Easym még nincs, de ha nyereség/fenntartás arány a kezdetektől nem megy mínuszba, akkor kipróbálom. -
crossy104 #9894 De ez maptól függ.Van ahol nagyon durva fps-ek vannak, van ahol kevesebb, de 100-tól kevesebb sehol sincs.Csak jóval több, de a használt nézettől is függ.Közelebb a tankhoz több fps. -
HuffnagelSteve #9893 Hát emberek, ez az M7 Priest egy akkora darab szar, hogy ilyent még nem hordott a hátán a föld. -
Remélem ez csak pletyka, hogy a britek megkapják a Centurion nehéz-tankot...csak mert az L7-es ágyúját licenszelték az amcsik és felrakták valami M1 Abrams-ra :) Állítólag már kész a brit tech-fa is, csak még nem nagyon mutogatják. -
1x azért próbáld ki amit írsz! Hidd el, meg fogsz lepődni! -
crossy104 #9890 Miért? Neked mi van? A legrosszabb fps full hd fullon 48.Az a minimum, amikor kezdődik a csata, és mindenki elindul. -
Az ultimate pénznyomda tank az főleg az M4-es Sherman, de az Easy Eight-el is dől a kredit :) Tegnap ezzel a kettővel 2-3 óra alatt szedtem össze 400k-t. -
Azon a városi pályán ahol a vasút van, ma beálltam háttal egy T34el egy ház közé, ahová két út vezetett, majd zoom vissza, és néztem mi lesz. Két oldalról jött két enemy (minimaus, kt) és be akartak keríteni. Egyszerre jöttek. Én meg amikor lőttek volna, huss, előre baromi gyorsan, mire a két majom egymást találta el. Aztán engem is kilőttek, de mindkettő lánctalpára rá tudtam lőni. :D -
Én tudok nyilatkozni a KV tankról,mivel szerettem volna egy S-51-est.:)
Egy F.s!Lassú,minden szempontból,de legalább könnyen ki lehet lőni.
Megmondom hogy lehetne grindelni vele.
Ha lehetne több tankod is egy tipusból,veszel 3-4 KV-t,mire végigtolod a 4 tankot talán visszakapod az elsőt.
-
Az a jó kis Pershing csak egy nyápic Nashorn-al akadt össze,ami péppé is zúzta.:D Devárom már azt a pici TD-t.:) -
lammaer #9885 Nem használtam KVt, nem tudok nyilatkozni róla, de jó kezekben nem lehet olyan szar (lásd páran akik esküdnek rá).
Ha nagyok közé rakják, a PZIII is meghal és van amikor ugyanúgy nem csináltál semmit. :)
Volt PZIII-am, szerettem is, de nekem nem úgy jött le hogy az az ultimate pénznyomda tank.
-
Nade te odamész egy KV-val kilőnek és szevasz.Semmit nem tud az a tank.Céltábla.Kapsz 13K-t.
Ha bemegyek plö egy PzIII/IV-el és azzal akár többet is kereshetek,ad 1 gyorsabb,ad 2 talán kilőhetek egy-két arty-t.Felfedezéspont miegymás.
Mivel érdemesebb akkor farmolni?Ami kap alapból 10K-t és a tank adottságai után még pluszt is,vagy belépek vele és tuti azonnal kilőnek és kapom a 13K-t.Nem mind1. -
Renegade #9883 én is sokáig azt hittem, hogy az orosz gömböc a t-34 testén mekkora űber dolog, de mint kiderült a gyártástechnológia szar volt, így fordulhatott elő, hogy a sima német döntött jobb volt, mint az orosz öntöt. -
weissewolfe #9882 Igaz,de a jól kiképzett haderő,jó taktivával sem ér semmit,ha kőbaltával rohangálnak.De ugy ez fordítva is igaz.
Azért az elgondolkodtató,hogy egyetlen ország megállításához egész európa,meg az usa kellett.. -
TDantes #9881 Én is elolvastam pár könyvet amit nem az elvtársak írtak.Bár fingom sincs mit akarsz az elvtársakkal, meg hogy kik az elvtársak, de mindegy. Lépjünk tovább.
Egy:Nem írtam, hogy szarok lettek volna a német tankok.
Kettő: A T-34-es közepes tank. Akkoriban, csúcs technológiát képviselt, de egy közepes tanknak értelemszerűen nincs esélye szemtől szemben egy nála sokkal nagyobb, vaskosabb páncélzatú, és erősebb fegyverzetű nehéz tank ellen.
A Tigris családot ezért nem is a T-34-esekkel, meg a Sherman-okkal kell összevetni, logikus, hogy ezeknél sokkal erősebbek voltak. A Tigriseket az IS-ekkel kell összevetni, és bizony nem voltak jobbak a német nehéz tankok, az IS-családnál. Bizonyos tulajdonságaik, mint a fegyverzet, vagy az optika lehet jobbak, de minden összevetve nem múlják felül az IS-eket.
Lehet ám megmagyarázni, hogy de akkor is, meg így meg úgy, lehet magyarázni. De a tények attól még tények, az IS-család eltudott bánni a Tigrisekkel.
Az amerikai Phersing-ek szintén képesek lettek volna elbánni a Tigrisekkel, csak épp nem volt rá komoly lehetőségük, mert közben vége lett a háborúnak.
-
ebből is látszik,hogy a németek össz embervesztesége is majdnem a fele az oroszokéhoz képest.cca:10,4 vs. 20 +/- sztálin szépségek.:) -
lammaer #9879 Én speciel el tudom képzelni hogy kap annyit a KVval. Shermannal ha semmit nem csinálsz és kilőnek, kapsz 13k credit körül, ebből a javitás van vagy 2k.
El tudom képzelni hogy anyagi szempontból a KV lehet egy grind tank. -
lammaer #9878 A többszörös orosz veszteség szerintem nemcsak a Tigris papíron meglévő harci értékeiben keresendő (amit valóban nagyban csökkentett a műszaki problémák sokasága) hanem a legénység sőt, a szovjet hadvezetés gyengeségeiben is, és az elavult doktrinák alkalmazásában.
Ha - hipotetikusan - az oroszok meg a németek is Tigrist használtak volna, az oroszok több tigrincset buktak volna. -
Azt néztem én is, ez nagyon hasonló egy T-44-eshez. Most képzeljük el a T-44-est több hp-vel, 360-at sebző ágyúval...(mellé 198mm-es pen.-el) -
Napersze,mikor besorsol a nagy tier tankok közé és az első röhögve veszteséglistára ír, akkor megnézném hol kapsz te ennyit.:)
A KV egy olyan tank,amit minél elöbb át kell ugrani,persze itt is van elvetemült,na az S-51-re hajt.:D 140K xp kell hozzá. -
weissewolfe #9875 Hát ja!Csak ez az egy amiért győztek.Többen voltak.. -
HuffnagelSteve #9874 Azért azt vedd hozzá, hogy az oroszoknál qrvára nem számított az emberveszteség. Ha egy tigris kilövése 20 ember életébe került akkor annyiba, leszarták. Ahogyan később is. -
davidbog #9873 Szerintem semmi brutális nincs benne, csak egyszerűen a 105 mm T5E1 ágyú van rajta. Valószínűleg a Panther II-höz is lesz 10,5 cm L/52 vagy L/68. A T-54-hez pedig az említett 100 mm LB-1 lesz, ami szerintem hasonló páncélátütéssel, kisebb sebzéssel de nagyobb tűzgyorsasággal rendelkezik.
De elég mozgékonynak tűnik a számok alapján a Pershing, pedig nem kifejezetten volt az. -
weissewolfe #9872 Pár könyvet már olvastam (amit nem az elvtársak írtak),de nem említettek bennük ilyesmit.Lentebb valaki belinkelt egy videót,amin tesztelik a Tiger II páncélzatát...
Ha annyira szarok lettek volna a német tankok,nem lenne többszöröse az orosz veszteség.Egy angol újságíró írta a frontról,hogy nem volt ritka egy egy kilőtt Tiger roncsai körűl 6-8 kilőtt szövetséges tank roncsai álltak.
-
Renegade #9871 De majd mindjárt jön Cifu, és jól kioszt minket, és majd megírja a frankót :-) -
Renegade #9870 ne legyél süsü, hasonlítsuk össze a 42-es év csúcs tankjait:
Tigrincs: ezernyi műszaki gond, de a merőleges páncélja szívosabb volt, mint az orosz öntött t-34-esé, továbbá a német tankosok szépen beálltak 45 fokos szögbe, úgy meg már pláne minden lepattant róluk, voltak rádióik, a célzó optika bőven megelőzte a korát.
KV2: átlőhetetlen volt (tényleg), cserébe nem volt rádió, a személyzet eloszlás pocsék volt, optika az Iván szeme, tudott előre menni, azt kész -
A Pershing. A sebzés brutális.
-
A KVval érdemes grindelni, mert körönként nekem prémium nélkül vagy 11-12 ezret termel, és ez már a haszon, mert levontam a lőszer és az esetleges javítás (max. 2300 szokott lenni) árát. -
TDantes #9867 Igen? Na mit mutatnak a számok?
Például, hogy igenis az IS-ek lőttek ki Királytigriseket? -
201 killt szedtem össze a PZ38al. Rakj rá kiegészítőket, és nevetni fogsz, annyira jó tank. -
A 14370. vagy. :D -
weissewolfe #9864 Nézd meg hánny páncélost veszítettek a németek a háború alatt,és hányat az oroszok.Szerintem a számok önmagukért beszélnek... -
Itt az a baj, hogy nem tudom járműre lebontani a dolgot, ill. nagyrészük exbétás, akik már régóta nyomják, és az előző wipeal beleültek abba, amibe akartak, és mind azzal szedték össze a pontokat, győzelmeket.
Olyan lista nincs, ami kiírja, hogy egy-egy járművel ki eddig a legjobb? (Nem csaták/győzelmek tekintetében, hanem xp és kill szempontjából.) -
Itt hamarabb ki tudom próbálni a tankokat... -
TDantes #9861 Na, ez például nem igaz. Királytigrist is lőttek ki ellenséges tankok.
A Tigris pedig számtalan hibától szenvedett. Kezdve, a botrányos futóművel, a gyönge motorral, a túl bonyolított, emiatt állandóan elromló rendszereivel.
A páncélzata sem volt olyan csúcsszuper, pusztán vastag volt. Nem döntött volt, hanem a régi , elavult módszer szerint, merev, egyenes.
A T-34-es páncélzata, az igen, az modern volt, mert döntött páncélzatot kapott. Emellett minden szempontból kiváló konstrukció volt a T-34-es. A Tigris csak azért volt erősebb, mert az nehéz tank volt, a T-34-es meg csak közepes tank.
De ott vannak az IS-ek. Vaskos, lekerekített, döntött páncélzat. Erős fegyver, jobb motorizáltság mint a Tigriseknél.
Az IS-2 pedig a Királytigrissel is eltudott bánni.
Amerikai oldalon, a Phersing szintén eséllyel szállt szembe a Királytigrissel is.
A Tigris-legendának egy része erős túlzás, semmi több. Aminek oka, hogy hasonló monstrumot se az oroszok, se az amerikaiak nem vetettek be nagy számban. Inkább a jól használható, olcsó, jól működő tankokat vetették be, mint a Sherman meg a T-34-es. És mivel nem volt válaszuk a német monstrumokra, érthető, hogy féltek Tigrisektől, és ilyen legenda-kör született melléjük.
De a háború elején, a KV-kal hasonló dolog történt. Akkor még Tigris nem volt, a németek meg, meglepődtek a kilőhetetlen orosz óriások láttán. -
weissewolfe #9860 Semmi sem legyőzhetetlen,de az tény,hogy akkoriban nem volt nála ütőképesebb tank.Tűzerőben,páncélozottságban,technikában is felülmúlta a szövetségesek járműveit.
Tiger II-ből pl. egy darabot sem lőttek ki földi haderő.Vagy repülők,vagy aknára futott,vagy műszaki hiba miatt veszett oda,esetleg a személyzet felrobbantotta.
Orosz tankokban meg pl. szakaszparancsnoki szinttől felfelé volt csak rádió. -
Hogyhogy visszamentél az angol szerverre? -
TDantes #9858 Azért annyival nem jobbak. Valamivel jobbak, de pl: az IS-sorozat nagyon jó volt. Csak hát persze mindenki Tiger mániás, és abban hisz, hogy a Tigris egy sebezhetetlen, legyőzhetetlen tank.
Ez ugyan olyan dolog, mint a folytonos sírás , rinyálás a balance miatt. -
Szerintem ennek egy magyarázata van, hgy nem kor szerint rendezi a csatákat. De így is lennének meglepetések. Egy T34 például osztályokkal jobb tank volt, mint a korban megfelelő PZIII-PZIV-ek. Az első igazán ütőképes és erős tank a Tiger volt. Csak ugye itt egy Tigris nem 1942-es ellenfelekkel néz szembe, hanem IS-IS3-akkal, stb...