banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• agrarmacso
    Jó azt gondolom hogy jók, csak ebbe a ratingbe ugyanúgy bennevan az is ha pl engem betesz amx 40-el egymás után 4-5 alkalommal olyan csatába ahol alulról második harmadik vagyok, na ott nincs sok esélyem sebezni szinte senkit akit meg lenne azt kiszedik a nagyok, mert ugye 5 ből 4 ember a könnyű killre szalad rá:D
    Akinek meg volt esze az szabad tp-ből átugrotta, vagy mert spórolt rá vagy váltott át

Na de a lényeg, hogy azért ezek erősen bennevannak a ratingbe, már én is sajnálom, hogy nem kezdtem hamarább spórolni a szabad tp-t mert az a jópár meccs amit végigszenvedtem az amx 40-el meg a B1 nevű rémálommal azért erősen rontja szerintem
    Sebaj hanyagolom őket és próbálok javítani az örök kedvenc stuggal már csak 60 pont kell és 1200 fölött leszek, ami már nekem kielégitő eredmény lesz :D