World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A női lábak olyanok, mint a felső tízezer. Nem kritizálni kell őket, hanem közéjük kell kerülni. /Rejtő Jenő\\
Amúgy elõkeresem majd otthon a screenshotokat, hogy lássátok, mirõl beszélek.
RENDDDkívül érdekes, és sajnos nem értek egyet. Ugyanis, nekem tegnap volt, hogy az egy tierrel nagyobb JPzIV-essel egy ilyen (max high tier) csatában KVÁZI az összes (~40) lövésemet elõttem kurvasok meber volt találatom, meg sokszor 5-6% (nem 1), és vesztés után lószart sem kaptam, kb. 400 xp-t! (premiu, és NEM duplázott)
Tehát akkor ezek szerint még a xp-rendszer sem egységes???
És akkor mégegyszer írnám az értetlenek kerdvéért:
NEM AZ a bajom, amikor van egy-két IS-3, -4 a lista tetején, hanem AMIKOR szinte csak ilyenekbõl áll a csata, a legkisebb tank valami Tiger, esetleg VK300x, a zöme tier 8 és magasabb. Én meg ott figyelek maxos Stuggal meg Su-85B-vel alul (utóbbit el is adtam a 'csába.)
értiktek már? áhhh...<#shakehead>#shakehead>
Bár a map túlsó végérõl 1hitelõs SPG kicsit idegesítõ. Sõt.
De codban ez jobban bosszant ha valaki ül egyhelyben és makkolgat....
Mert valljukbe a suicid light/med tankok nem azért rusholnak be kezdõre hogy meghalljanak hanem hogy nekik(SPG) derítsenek, és ennek ez a menete, anno se az volt mint a mátrixban neo és smith bácsi egymásnak esik és a másik feje mellett lövöldöz, kicsit hülyén nézne ki így a WoT.
Ugye nem lesz megint ugyanaz ami a múltkor volt?:/ hogy várhatunk estig a szerver ápdétre -.-
I met God. She's black
Unom a cod6-ot<#violent>#violent> sok kemper csíra....
délután 2ig nemlesz szerver?
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
1. Low tierben Leichttraktortól PzIII-ig. A PzJgrI-esemmel simán lehet osztani a PzIII-akat is, kiváló xpfarm.
2. Egy szélesebb körû, de régebbi / alacsonyabb tierû csata, KV-3, IS, T34-85, néha Tiger. Ez a legjobb, mert itt a kisebbekkel is lehet osztani még az IS-t is, azzal meg lehet oneshotolni. Itt vannak mostanában a legdinamikusabb harcok sztem.
3. IS-IS3-KT vonulat
4. Top tier mausokkal, IS7-IS4, stb...
Úgy vettem észre, hogy nagyjából ezen a vonalon mozog a balance jelenleg. Akkor tud kicsit összeakadni, ha mondjuk TDvel megyek. Akkor a StugIII-al simán be tudok kerülni a 3-as csoportba, de voltam már "scout" is a topban. Az orosz TD-ket még szélesebb sávban szórja, voltam legerõsebb a SU-100-zal, de legutolsó is.
Nekem összességében tetszik a mostani balance, mert jó helyezkedéssel és ésszel lehet sebezni nagyokat is. Volt, hogy a Stuggal 1%ot sebeztem egy Mausba, további 7 alkalommal eltaláltam, kilõttek, nyertük a csatát és kaptam 1800-2000Xp-t érte.
Jó a mostani balance rendszer, de én is csatlakozom CIFUhoz, nekem is hiányzik egy csak német / orosz / amerikai választott oldal.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
A KV-val meg...fel a 152-es ágyút rá, és HE lövedéket betölteni. Mindent sebez, brutális. Igaz, percenként lõ vagy egyet, és míg újra töltesz kilõnek, de akkor is, komoly sebzést lehet vele okozni.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Egyébként egészen a szívemhez nõtt ez a kis rusnyaság. Saját tierben hatalmas vérengzésre képes a 107-el. <#hamm>#hamm>
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Jah, szóval ezek. Az viszont érdekes, hogy a szerver popup-nál "(egyszeri és visszavonhatatlan a választás)" van, hm.
Az a vicces, és ezt már írtam, KV-val bedob IS3-4 ellen.
Su-85B-vel szintén. Teszem fel a kérdést IS-3-4-et szûz KV-val hol tudok én sebezni?, persze van nálunk Tiger meg IS de ha valagbalõ 1hit, ebben nemsok rációt látok.
Én úgy tudom, amikor inditod a játékot, fel fog dobni egy spéci ablakot, mutatva hogy két szerver van, és hogy a szerverekre mekkora a pinged. Akkor választhatsz hova akarsz menni (egyszeri és visszavonhatatlan a választás)
- Ha jól vettem ki, akkor nem lesz semmiféle wipe?
Úgy tudom nem lesz.
- Kell-e valahol beállítani, hogy melyik szerverre akarok menni?
Lásd fenn
- Ennek egyetlen elõnye, hogy elméletben alacsony pinggel tudunk játszani?
Szerintem igen. Illetve lehet hogy a szerverterhelés függõ lag (ami nekem nem volt gyakori) is csökken, mert ugye kevesebb ember lesz (usákok mennek nyilván az US szerverre) és talán a vas is erõsebb. Ettõl eltekintve jelentõs változásra én nem számítok.
- a Leó nem állt meg (szóval nem track hit volt)
- 0% sebzés
A commander szövege: It went righ through.... szóval ezek szerint átlõttem a Leót mint a szart, de csak azt értem el vele hogy lett két lyuk az oldalán? 😊
Lehet igy lett a csávónak arra a csatára egy ingyen ventillation upgrade-je, igy a találatom után kapott mindenre +5%-ot
<#nyes>#nyes>
Ugyanis kiismerhetõ, engem sok meglepetés nem ér már miatta, az utóbbi ~100 csatában talán 1...
HANEM, sokkal inkább zavar a továbbra is idétlen balanSZ rendszer, (ja, letépem arcom már a szótól én is). Ha olyan csatába kerülsz be, ahol a jelenlévõk 70-80%át NEM sebzed, akkor a láthatóság kérdése huszadrangú.
Úgyszintén 20ad rangú, ha végre látod a KÖZELI(!) ellent, de a lövéseid 60% százaléka elvész a gyakran emlegetett fekete lyuk eseményhorizontjában! A továbbra sem következetes átütés rendszer: a folyamatosan csengõ critical hitek 0% dmg-vel (tegnap 5 in a row). Ezek sokkal rosszabbak, és sokkal több bosszúságot okoznak, mint a láthatóság, mert így a látható tankokkal SEM tudsz mit kezdeni.
Ezt mondom.
<#schmoll2>#schmoll2><#banplz>#banplz>
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
- Ma teszik át az EU szerverre akik oda akarnak menni?
- Ha jól vettem ki, akkor nem lesz semmiféle wipe?
- Kell-e valahol beállítani, hogy melyik szerverre akarok menni?
- Ennek egyetlen elõnye, hogy elméletben alacsony pinggel tudunk játszani?
- OP e a T-54, ha igen mihez képest?
- miért szivtak a medek a teleport javitáskor
- hogyan kell használni a medeket
- Tuvokot és Dummyboy-t miért nem rúgjuk már seggbe?
<#mf1>#mf1><#idiota>#idiota>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
csak az kissé elég xar hogy a sivatagban nem látok el addig ameddig papíron kivan írva+ nincs értelme ezért használni a binoculart se mert mindig késõbb látom meg az ellent.
Én arra értettem pl:sivatagban jön az ellen és ha te oda figyelsz ahonnan jön akkor piros kiemelés nélkül láthatod de ha eltünik a szemed elöl mert beért a domb mögé akkor nem vagy ha bokor mögé stb.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif