World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de hogan kell regelni ???
A teszkóba ha veszel egy fél littyó tejet meg két zsömit akkor adnak. Csak szólj, hogy kell neked a WoT-hoz meghívás kód.

A női lábak olyanok, mint a felső tízezer. Nem kritizálni kell őket, hanem közéjük kell kerülni. /Rejtő Jenő\\

pls siessetek
Me0w
Szia, nem tudjuk, koszi.

Together we'll fly someday...

hogyen is kell meghívás kódót szerezni lécci irjatok surgõs köszi
szabii98
<#idiota>

I met God. She's black

De ilyen szempontból nézve az se jobb, amikor egy ilyen csatába berak A-20-al és nincsenek artyk. Mit lehet kezdeni a scouttal, azonkívül hogy elbújok egy bokorba és próbálom segíteni a heavyket legalább abban, hogy lássák, hogy az ellen nagy tankjai merre mennek, vagy beszáguldok a bázisuk felé remélve hogy kapok egy scout medált. Így is, úgy is a csata végén kapok 200 Xp-és kész.
f24sg
Ilyet akkor látok, ha valaki a traktorral platoonban van mondjuk valami tigris II-vel. 😄 De amúgy sírjon!

Amúgy elõkeresem majd otthon a screenshotokat, hogy lássátok, mirõl beszélek.
BoneDragon
Kéne egy olyan company, amibe egy maus van a többi meg loltracktor <#nevetes1>

Mit mondjon az, akit egy ilyen csatába Loltracktorral, meg Ms-1-el pakol be?
Nálam is ez a gáz, ráadásul asszem itt mondta valaki hogy a SU-85(😎 magasabb tierû fightokba is kerül mint pl azonos tierû más TD. Ami kicsit frusztráló, és igen é is kerültem már szembe Tiger VI és IS-4-el amiket a fejlesztett löveggel is csak kb tizedjére találok el. Persze megint jön az hogy nekem nem az a dolgom, de ha én vagyok az alján, és az enemy legalja is 1-2 tierrel magasabb mint én vagyok, kérdem én wtf should i have to do?

f24sg
a "meber" meg asszem emberen akart lenni...
f24sg
megin' tisza bug az egész fórum, hát beteszem az idézetet dõltbe, erre minden az lesz. Grat! <#falbav>
f24sg
"Volt, hogy a Stuggal 1%ot sebeztem egy Mausba, további 7 alkalommal eltaláltam, kilõttek, nyertük a csatát és kaptam 1800-2000Xp-t érte."/

RENDDDkívül érdekes, és sajnos nem értek egyet. Ugyanis, nekem tegnap volt, hogy az egy tierrel nagyobb JPzIV-essel egy ilyen (max high tier) csatában KVÁZI az összes (~40) lövésemet elõttem kurvasok meber volt találatom, meg sokszor 5-6% (nem 1), és vesztés után lószart sem kaptam, kb. 400 xp-t! (premiu, és NEM duplázott)
Tehát akkor ezek szerint még a xp-rendszer sem egységes???

És akkor mégegyszer írnám az értetlenek kerdvéért:
NEM AZ a bajom, amikor van egy-két IS-3, -4 a lista tetején, hanem AMIKOR szinte csak ilyenekbõl áll a csata, a legkisebb tank valami Tiger, esetleg VK300x, a zöme tier 8 és magasabb. Én meg ott figyelek maxos Stuggal meg Su-85B-vel alul (utóbbit el is adtam a 'csába.)

értiktek már? áhhh...<#shakehead>
Jó persze, de ez azért mégsem egy cod.
Bár a map túlsó végérõl 1hitelõs SPG kicsit idegesítõ. Sõt.
De codban ez jobban bosszant ha valaki ül egyhelyben és makkolgat....
Mert valljukbe a suicid light/med tankok nem azért rusholnak be kezdõre hogy meghalljanak hanem hogy nekik(SPG) derítsenek, és ennek ez a menete, anno se az volt mint a mátrixban neo és smith bácsi egymásnak esik és a másik feje mellett lövöldöz, kicsit hülyén nézne ki így a WoT.

szabii98
Megám 😛
Ugye nem lesz megint ugyanaz ami a múltkor volt?:/ hogy várhatunk estig a szerver ápdétre -.-

I met God. She's black

Fritz Von...
LOL. Mert itt nem kempercsírák vannak 95%ban... 😄

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Legyen már szerver, nem tudok mit csinálni<#zavart2>
Unom a cod6-ot<#violent> sok kemper csíra....
délután 2ig nemlesz szerver?

igen de mint említettem szûz a tank, ami az ágyút illeti, motor az van rá már másik, de alap löveggel nemsokat érek. Tudom hogy nem nekem kell a toppot elverni vele, de könyörgöm ha szembetalálom magam egy IS-sel akkor alap löveggel csak csiklandozom.

Fritz Von...
Sztem jóval nagyobb eséllyel fog összesorsolni hasonló erõsségû tankokat.

Fritz Von...
A balance-ra visszatérve, én úgy vettem észre, hogy most már 4-féle, nagyon jól elkülöníthetõ csata jöhet létre.

1. Low tierben Leichttraktortól PzIII-ig. A PzJgrI-esemmel simán lehet osztani a PzIII-akat is, kiváló xpfarm.
2. Egy szélesebb körû, de régebbi / alacsonyabb tierû csata, KV-3, IS, T34-85, néha Tiger. Ez a legjobb, mert itt a kisebbekkel is lehet osztani még az IS-t is, azzal meg lehet oneshotolni. Itt vannak mostanában a legdinamikusabb harcok sztem.
3. IS-IS3-KT vonulat
4. Top tier mausokkal, IS7-IS4, stb...

Úgy vettem észre, hogy nagyjából ezen a vonalon mozog a balance jelenleg. Akkor tud kicsit összeakadni, ha mondjuk TDvel megyek. Akkor a StugIII-al simán be tudok kerülni a 3-as csoportba, de voltam már "scout" is a topban. Az orosz TD-ket még szélesebb sávban szórja, voltam legerõsebb a SU-100-zal, de legutolsó is.

Nekem összességében tetszik a mostani balance, mert jó helyezkedéssel és ésszel lehet sebezni nagyokat is. Volt, hogy a Stuggal 1%ot sebeztem egy Mausba, további 7 alkalommal eltaláltam, kilõttek, nyertük a csatát és kaptam 1800-2000Xp-t érte.
Jó a mostani balance rendszer, de én is csatlakozom CIFUhoz, nekem is hiányzik egy csak német / orosz / amerikai választott oldal.

BoneDragon
Szóval ha ennyire megnövekszik a szerver kapacitása, az azt jelenti, hogy kevesebb lesz a teleportáló tank, meg a búzamezõ közepén eltûnõ maus/is7 és barátai?

Jó hát igen, de ezzel együtt vicces tank a KV. Meg lehet vele tréfálni a nagyokat is.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Tono34
A lassúságán túl már csak az a 1 hátránya van, hogy többször teszi be nagyobb tierû csatába. Bár a 122-el már lehet csinálni vmit.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Feltéve, h a 0.6-os pontossággal eltalálsz bárkit is 200 méternél távolabbról. Mozgó célpontra meg inkább ne is lõjjél vele. 😊

Su85B kilõtte a Királytigrisemet, szembõl.

A KV-val meg...fel a 152-es ágyút rá, és HE lövedéket betölteni. Mindent sebez, brutális. Igaz, percenként lõ vagy egyet, és míg újra töltesz kilõnek, de akkor is, komoly sebzést lehet vele okozni.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Fritz Von...
Szerintem a KV egy nagyon jó kis tank. A KV-3 pedig még inkább.

Fritz Von...
Köszi. 😊

Tono34
KV-val sztem majd csak a 107mm ágyú után próbálkozzál.

Egyébként egészen a szívemhez nõtt ez a kis rusnyaság. Saját tierben hatalmas vérengzésre képes a 107-el. <#hamm>

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Eagle16
10x több embert bír az az EU szerver most már. Eddig 9k ember volt a limit, most már 90k lesz. Az amcsi szerver is valami 70k körül mozog majd.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

erdos
De neked nem õket kell leverned hanem az ellenfél hasonló rangú játékosait. Õk a te ellenfeleid, a többit bízd a nagyokra:-)

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

f24sg
Így van, egy 130mm-es nyílás már tud huzatot csinálni a kis dobozban, nem?<#hehe>

Jah, szóval ezek. Az viszont érdekes, hogy a szerver popup-nál "(egyszeri és visszavonhatatlan a választás)" van, hm.
100% AGREED.

Az a vicces, és ezt már írtam, KV-val bedob IS3-4 ellen.
Su-85B-vel szintén. Teszem fel a kérdést IS-3-4-et szûz KV-val hol tudok én sebezni?, persze van nálunk Tiger meg IS de ha valagbalõ 1hit, ebben nemsok rációt látok.

- Ma teszik át az EU szerverre akik oda akarnak menni?
Én úgy tudom, amikor inditod a játékot, fel fog dobni egy spéci ablakot, mutatva hogy két szerver van, és hogy a szerverekre mekkora a pinged. Akkor választhatsz hova akarsz menni (egyszeri és visszavonhatatlan a választás)

- Ha jól vettem ki, akkor nem lesz semmiféle wipe?
Úgy tudom nem lesz.

- Kell-e valahol beállítani, hogy melyik szerverre akarok menni?
Lásd fenn

- Ennek egyetlen elõnye, hogy elméletben alacsony pinggel tudunk játszani?
Szerintem igen. Illetve lehet hogy a szerverterhelés függõ lag (ami nekem nem volt gyakori) is csökken, mert ugye kevesebb ember lesz (usákok mennek nyilván az US szerverre) és talán a vas is erõsebb. Ettõl eltekintve jelentõs változásra én nem számítok.

f24sg
csak annyi kieg., hogy a "jelenlévõk 70-80%át NEM sebzed" résznél marhára nem PzIII-ról meg leopÁrdról beszélek, oké, hanem elsõsorban TD-k rõl, ill. egyéb tankokról.
Tegnapi élményem ezzel kapcsolatban egy IS7-es ágyúval elért oldalsó Leo találat, ami csilingelt de:

- a Leó nem állt meg (szóval nem track hit volt)
- 0% sebzés

A commander szövege: It went righ through.... szóval ezek szerint átlõttem a Leót mint a szart, de csak azt értem el vele hogy lett két lyuk az oldalán? 😊
Lehet igy lett a csávónak arra a csatára egy ingyen ventillation upgrade-je, igy a találatom után kapott mindenre +5%-ot
<#nyes>

http://game.worldoftanks.com/news/general_news/game_cluster_division

f24sg
És ráadásul ebben sincs egyetértés, mert engem közel sem a bokor zavar. (igen, döbbenjé' csak le)
Ugyanis kiismerhetõ, engem sok meglepetés nem ér már miatta, az utóbbi ~100 csatában talán 1...
HANEM, sokkal inkább zavar a továbbra is idétlen balanSZ rendszer, (ja, letépem arcom már a szótól én is). Ha olyan csatába kerülsz be, ahol a jelenlévõk 70-80%át NEM sebzed, akkor a láthatóság kérdése huszadrangú.
Úgyszintén 20ad rangú, ha végre látod a KÖZELI(!) ellent, de a lövéseid 60% százaléka elvész a gyakran emlegetett fekete lyuk eseményhorizontjában! A továbbra sem következetes átütés rendszer: a folyamatosan csengõ critical hitek 0% dmg-vel (tegnap 5 in a row). Ezek sokkal rosszabbak, és sokkal több bosszúságot okoznak, mint a láthatóság, mert így a látható tankokkal SEM tudsz mit kezdeni.
Ezt mondom.
<#schmoll2><#banplz>
erdos
Meddig lesz ma leállás, nem tudjátok?

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Fritz Von...
Nálam tájékozottabbakat kérdezek:

- Ma teszik át az EU szerverre akik oda akarnak menni?
- Ha jól vettem ki, akkor nem lesz semmiféle wipe?
- Kell-e valahol beállítani, hogy melyik szerverre akarok menni?
- Ennek egyetlen elõnye, hogy elméletben alacsony pinggel tudunk játszani?

BoneDragon
Na, már be se enged a szerver.

Fritz Von...
Idézem a #18872-es lammaer választ (kis kiegészítéssel):

- OP e a T-54, ha igen mihez képest?
- miért szivtak a medek a teleport javitáskor
- hogyan kell használni a medeket
- Tuvokot és Dummyboy-t miért nem rúgjuk már seggbe?

<#mf1><#idiota>

DummyBoy
250 új hsz? Történt valami érdekes? (Asszem követem Tuvok-ot az informálódás mikéntjében 😊 )

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Fritz Von...
Engem leginkább a mezõn 300méterre eltûnõ baszom nagy nehéztankok látványa / hiánya zavar. Ez durva azért. Meg a borókabokornál 10x nagyobb monstrum elbújása a bokor mögé. 😊

Fritz Von...
Sztem ott van a kutya elásva, hogy túl kicsik a mapok. Nagyobb térképen jóval több taktikai lehetõség lenne, a láthatóságot is be lehetne kapcsolni, mert hiába veszed észre, hogy 2kmre ott az ellenség, azt még el is kell találni. Mivel nem szimulátor, ezért lehet egy random találati esélyt számolni 100%os felszerelés és legénység esetében is, hiszen az életben sem talált el 100%ban ilyen távról egy tank.

Nekem is van ilyen. Csak a torony forog, de a gép áll. Lõhetek egyfolytában, de nem talál, s nem fogy a lõszer, pedig lõ és robban. Érdekes....<#falbav><#falbav>
AirborneRanger
Az meg a másik, hogy nekem elég gyakran kifagy a játék, vagy rögtön azután miután betöltött, vagy visszaszámlálás közben, a lényeg, hogy mindig így az elején, csak az újraindítás segít... Ez valami beta betegség vagy a hiba az én készülékemben van?

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

AirborneRanger
4000 akart lenni, és azt is csak duplázva

AirborneRanger
Ezt aláírom, hogy az erõsebb mediumokkal nem lehet meggazdagodni... Még legjobb körökben is alulról súrolom a 3000xp-t illetve max 50000 creditet kapok

noname23
nem azt én sem akarnám hogy a bokor mögé is lássak nem ezt írtam
csak az kissé elég xar hogy a sivatagban nem látok el addig ameddig papíron kivan írva+ nincs értelme ezért használni a binoculart se mert mindig késõbb látom meg az ellent.

Én arra értettem pl:sivatagban jön az ellen és ha te oda figyelsz ahonnan jön akkor piros kiemelés nélkül láthatod de ha eltünik a szemed elöl mert beért a domb mögé akkor nem vagy ha bokor mögé stb.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif