World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Ez nem igaz. Nem világító kacsa, csak megfelelõen kell alkalmazni az álcázást, pontosan úgy, ahogy a FAQban CIFU írta. De ez igaz mindegyik jármûre. Hogy miért nehezebb ez pl. a Ferdi Jtiger párosnál? Mert hatalmasak. Ennyi. A JPanther még mindig elfér egy tisztességes méretû bokorban.

Ha valami miatt meglátnak? Ez az oka.

A medve nem játék.

Fognak változtatni a JP láthatóságán? Azt értékelném, mindjárt az lenne a halálosztó gépem 😊

Eagle16
Itt van két kép, az egyik a patch elõtti T-54, a másik a patch utáni.
Jól látszik rajtuk a különbség ha váltogatva nézitek meg õket.

régi
új

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

van megint orosz teszt szerver, elvileg jan 17-18-adikán kezdik a klán tesztelést
Eagle16
Nem írták el, de gondolom túl olcsó volt eddig, nem tudom mennyibe került megjavítani.

Szakesz: nem bizony, ez csak az ágyú hp-je, tehát nem ütik majd ki olyan könnyen.

[NST]Cifu
Tegnap volt egy olyan csata, hogy 4x JagdTiger nálunk (meg Panther II.), a túloldalon 4x T-54 (meg egy Tier IX. heavy, talán T34?). A csatát mi nyertük meg... 😄

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Hát a med wolfpack az mindig hatalmas fun, emlékszem még amikor Hellel a shermanokkal baromkodtunk. Csak össze kell tartani, sokat számit.

Azok a T-54 sofõrök annyira hülyék voltak, hogy még ez az OP tank se segitett rajtuk 😊

Azé gondolj bele, a T54 tier9, a Tigris meg Tier7....

Két tigrissel egy IS4-et se gyõzöl le, se egy Vk45-öt. De talán egy jobb Is3-as is elbánik két tigrinccsel.

Szóval azért nem kell túlzásba vinni az opságot 😊

Milyen OP t54rõl van itt szó? 😄

Cukii
Végre ma összejött egy platoon magyar T-54es, nagyot lehet alakítani mikor a három, egymástól 20méterre kering jobbra-balra. Gyakorlatilag ahol át akartunk menni ott át is mentünk, nem volt ritka a 13:0, 14:0 gyõzelem se, bár ez csapattól is függött.
Mikor a listán a T-54 alulról a 2. akkor az már epic csata<#eplus2>

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Még baromi messze van, addig csak csinálnak vele valamit! 😊
kerla
T-54-et 2 Tigrissel nem tudtuk legyõzni...mi a p tank ez???

Elõször én is így gondolkoztam, majd ha eléred rájössz, hogy igenis tovább kell lépni. 😊

Amig nem javitják a láthatóságot, a Jpanther-t hagyd ki 😊
Az egy világitotorony.

Persze érthetõ hogy korlátozni kell tulajdonságokat. Bele szerettem a TD be, kb 3 napja csak azokkal megyek! Az orosz szerveren most a stug a másik szerveren meg az orosz TD ágat nézegetem meg. Így külsõ nézõként úgy tûnik hogy max Jagdpanther ig megyek ha valaha eljutok odáig mert a ferdi valami borzalmasan nézz ki, meg nem vonz a tohonya mozgása.
Hátha csak valamilyen mechanizmussal nincs tisztában (pl láthatatlan ellenfelek, tüzérség belõ a ház mögé) és azért hiszi hogy csalókkal van tele...

Legalábbis azon a szinten. 😊

Két lehetõség van, az egyik, hogy veszel egy baromi nagyot sebzõ, de lassú, pontatlan ágyút, vagy egy pontos, gyors, viszont kicsit sebzõt.
Arany középút nincs. 😊

Cukii
lammaer lelki segély szolgálat?<#nevetes1>

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Hááát tényleg pokoli jó stug ra a 10,5 HE felszerelés, csak tölthetne kicsit azért gyorsabban mert városi pályán életveszélyes ha elvétem az elsõ lövést.
Increased hit points for guns: 75mm_KwK_L70, 75mm_KwK45_L100, 88mm_KwK_43_L71, 105mm_KwK45_L52_ausf_B.

Tehát véletlenül se a sebzéssel babráltak?

Akarsz róla beszélni?

Sok a csaló...ennek a játéknak is lõttek!Itt vége is nálam!
Logikus, csodálkoztam hogy eddig nem igy csinálták, vmibõl élniük is kell.
Szerencsére nálam addigra pont le fog járni a játék szavatossága 😊

"Object 212: repair costs increased by 100%"
What?
Mennyi most a javítási költsége ennek a szutyoknak? Vagy elírták?

[Rush]
Vajon a dec. közepén regelt orosz accountal már fellehet majd menni a teszt szeróra<#kerdes>

hTTp://ror.hu/

Szerintem is kb olyan lesz mint egy Ferdinand. Tier 8-as TD. A prémium harckocsikon az eddigiek alapján fix a felszerelés, tehát a 8,8 cm L/71-es ágyúval maximum tier 8-as gép lehet. Oldalról és hátulról elvileg azt tudná mint egy KT, JT vagy Ferdi. Szembõl pedig talán egy torony nélküli KT-nek felelne meg.

Lammaer: Pedig úgy néz ki, hogy aki fizet az kap egy fasza tankot. A Löwe is ezt a koncepciót képviseli. A kérdés az, hogy lesz-e valami elõfeltétele ezeknek a magas szintû gépeknek (a képen szereplõ gép esetben mondjuk az, hogy ki legyen fejlesztve a Tiger I és a 8,8 cm L/71 típúsú ágyú), vagy bármikor megveheti és játszhat vele.
Nekem se tetszik ez az irány. Tisztára olyan lehet majd mint a NF, ahol csak BB4-5 és PBB-ket látni. Néha betéved egy két normális BB (1-3), de sok babér nem terem számukra, ha nem 110+ lvl-es legénységgel tolják.
Cukii
Szerintem kb. olyan lesz mint egy Ferdi.

CSodálkoznék, ha pénzes tanknak beraknának ilyet... legalábbis eddiga prémium tank koncepció nem arról szólt, hogy gazdagék gyereke egybõl megveheti a fasza tankokat.

Megmondom õszintén, ha ilyen irányba mennek el a prémium tankokkal, az nem lesz jó...

Achmed927
Ha ez valóban igaz, akkor ez jobb lesz mint a JT ? 😄

Erre az érdekességre akadtam. Szerintem ez lesz egyik WoT-os premium tank, a Sturmtiger mit 88L/71. Amúgy a képen szereplõ harcjármû egy ukrán makett feljavító-szetteket gyártó cég terméke, 1:72 méretarányú.

És valóban 😊

Annak örülök ha jól olvasom hogy a stug nem megy olyan nagyok közé. Legalább ezentúl nem kell a ferdikkel veszekednem a zsákmányon. 😊)

1-2 órája szabadultam meg a hetzer tõl és a stug egy megváltás most nekem.
I.C.ram
Vagy pont erõsebb lesz tõle.. Mert így több fedezék mögé bújhat be úgy, hogy a torony kilóg, és tud lõni.
Hehe, oroszokból kinézem, hogy megemelik a hasmagasságot, hogy kevésbé akadjon el a kisebb sziklákon, de a modellt meg függõlegesen lekicsinyitik 😊

[NST]Cifu
Ha magasabb lesz, akkor könnyebb lesz eltalálni -> harcközbeni tulajdonság.

Mondjuk a körmére vernék a WN-nek hogy ilyesmire nem képesek odafigyelni. Bakker a fizikai méretek ismertek, a méretezés innentõl kezdve olyan dolog, amit egyszerûen nem lehet(ne) eltolni...

Ettõl függetlenül nem tudom igazából mit tudnak kezdeni a T-54-el. De egy apróságra emlékeztetnélek: ott van a (igen, tudom, csak feltételezett) páncélszorzó. Ha például azt 1.0-ra veszik (ennél kisebb nincs) a jelenlegi 1.08-ról, akkor az a páncélvastagság 8%-os nerfje. De lehet nerfelni a láthatóságát is, és a többi rejtett tulajdonságát. Ám ezekrõl értelemszerûen nem fognak írni a patch note-ban...

Eagle16
Azt elvileg az orosz szerveren már megcsinálták patch nélkül is, csak egy szerver újraindítás kellett hozzá. Az EU-n nem tudom mikor lesz meg.

Eagle16
Maus ROF: 4,62 --> 4,69

Vk4502 128mm ROF: 4,58 --> 4,64

10,5 cm KwK45 L/52 Ausf. B pontosság: 0,3 --> 0,28

7,5 cm KwK45 L/100 pontosság: 0,28 --> 0,26

Maybach HL 234 P 50 kigyulladás esélye: 20% --> 15%

Ennyi változást látok.

És mi van a T-54 lánctalp HP csökkentéssel meg a javitási idõ növeléssel?
(Vagy az már benne volt vmi elõzõ patchben?)
Mert a harcközbeni tulajdonságaival kéne kezdeni valamit, nem azzal hogy a garázsban kicsit többe kerül javítani - attól a harctéren ugyanolyan genyó lesz.
Õszintén, én szinte mindig megdöglök vele a csatában, és igy is bõven plusszos, most az a 15%... a lõszer a legjobb ágyúba, na az viszi a lóvét.

hát ez nesze semmi fogd meg jól, már ami az ufot illeti

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Eagle16
Hát az érdekes lenne ha nem 😄
Ha a hasmagasság megnõ akkor én úgy értelmezem hogy az egész tank magasabb lesz.

Az orosz fórumon amúgy csótányoknak hívják a T-54-eseket, pont emiatt 😄

Mindjárt felrakom a patchet, aztán majd beszámolok róla hogy mi hogy növekedett.

Ez érdekes: Increased hit points for guns: 75mm_KwK_L70, 75mm_KwK45_L100, 88mm_KwK_43_L71, 105mm_KwK45_L52_ausf_B.

[NST]Cifu
T-54: repair costs increased by 15%, clearance increased by 15 cm.

Clearance -> Hasmagasság. De ezzel együtt a magassága is nõtt vajon? 😊

noname23
remek ez a matchmaking berakta a sok kis szemétládát nem maradt a végére lõszerem se
konklúzió:létezik a túlélési esélyt adó +buff % mindegyiknek az élete vége felé nehezebben sebbzõdtek vagy láncsérülések produkálódtak
a két lövéses tankoknak 3kellett mert mindig maradt egy kis% életük

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Eagle16
Új patch:

beta v.0.6.2.8 - v.0.6.3.0 patch notes

- Basic UI for web-based battles (clan battles).
- Removed festive stuff from maps and hangars.
- Reworked static lightning for some maps.
- Fixed long descriprions for HE shells in service window.
- Fixed failure when pressing PTT button (rare).
- Fixed crash to desktop when using voice chat (rare).
- Fixed bug when reticle in SPG mode going beyond the map in some cases.
- Fixed incorrect display of water when using high settings for some configurations.
- Fixed incorrect display of assigned buttons in game controls.
- Fixed bug with opening game menu while loading the map.
- Fixed game "hang-up" when searching for companies.
- Removed "turret" for Object 704 from shop window.
- Cleared descriptions for some medals.
- button unassigned from "fire" and "auto-aim".
- Fixed too powerful jerks when taking a hit in SPG mode.
- Reassembled audio output libraries.

- Vehicle performance characteristics:
T-54: repair costs increased by 15%, clearance increased by 15 cm.
ISU-152: repair costs increased by 8%.
Object 212: repair costs increased by 100%, decreased gun armoring.
203mm F-625D shell: price 1387 -> 1442.
203mm G-620 shell: price 1050 -> 1092.
IS-7: repair costs increased by 5%.
T-14: maximum battle tier reduced by 1.
Т30: repair costs increased by 10%.
STUG III: increased weight limit for top suspension, maximum battle tier reduced by 1.
Increased hit points for guns: 75mm_KwK_L70, 75mm_KwK45_L100, 88mm_KwK_43_L71, 105mm_KwK45_L52_ausf_B.
Maus: reloading time decreased by 0.21 sec.
Panther II:
- 7,5 см KwK42 L/70 gun: dispersion decreased by 7%.
- 7,5 cm KwK45 L/100 gun: dispersion decreased by 4%.
- increased weight limit for stock suspension (to mount top turret).
- repair costs decreased by 6%.
- 10,5 cm KwK45 L/52 Ausf. B gun: decreased dispersion during turret traverse by 14%, reloading time decreased by 0.17 sec, dispersion radius decreased by 7%.
- Maybach HL 234P50 engine: decreased chance of fire by 5%, increased hit point by 12.5%.
- Ammo rack: hit points increased by 8%.

Projected timeline: to be announced.

Current status: in open RU testing since January 15.

Sztem menj csak neki, amilyen tempóban az oroszok tolják, nyáron megy élesbe a cucc...

EGy dolgot lehet, eladni õket némi pénzmagért. Legalább az elején nem lesz gond lóvéra, talán.

T23 volt a drága😊
Ilyenekért érdemes irkálni 😊

Pont takarva van, milyen tankkal mûvelted? Szép detektálási lista...

Cukii
Én mondjuk jobban szeretnék 1 havi prémiumot mint akármilyen tankot amivel csak akkor érsz valamit ha eladod...