A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Hihetetlen a Tigris miket kibír... pár napja történt, elsö alkalommal játszottam az Abbey pályán, mondom végre megnézem milyen.
Lehajtok bal oldalt, látom jönnek szembe át a szük átjárón az épületek alatt (nem a legszélén, ott majd késöbb csak!), egy IS-3 volt és egy valamilyen medium, mindegy.
Kóstolgatom öket messziröl, mire berongyol mögöttem egy leo (na, ö már a bal szélen jött be), ráfordulok... erre már ömlenek is be utána a többiek:
1 Tigris (alap toronnyal szerencsére), 1 VK3601, 2 lee, meg még valami orosz medium...
Hát ezek szépen nekiálltak aprítani a macskámat, de szerencsére a hülye leo miatt már elkezdtem odafordítani a frontpáncélt a bejárathoz. Így a legtöbb lövést levettem mellel. Mire végeztem mindegyik tankkal, maradt 10% hp-m, meg egy sárga ágyum, amúgy minden okés.
Ja, és folyamatosan tolattam hátra és még így is minden lövésem talált és rombolt (természetesen autoaim nélkül).
Az IS-3 közben szerencsémre elfogyott, asszem egy JagdPanther meg a tüzérek végeztek vele.
Szóval kellemes elsö benyomásom maradt az új mapról :)