418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
HuffnagelSteve #9856 Igen, félreértettelek. Elnézést kérek érte ;) Én is inkább káromkodok egy jóízűt (ez egyébként is magyar szokás, sehol ilyen változatos formája nincs a káromkodásnak mint a mi nyelvünkben) mintsem hogy lekopjem a monitort, összetörjek valamit vagy rágyújtsak. Ez utóbbi egyébként is ki van zárva lévén nem cigizek. -
Milyen géppel van neked 150fps? Akkor valami nálam nagyon nem stimmel.. -
És nyertünk! :D -
Battle of Kolontár :D -
weissewolfe #9852 Azért jobbak az orosz vasak,mert ez egy orosz játék.Bár a készítők lehet,hogy meg vannak róla győződve,hogy valóban így volt.. :) -
Defense: 4632. helyezés
sajna ez a legjobb nekem. -
Nyehh... akkor félreértettél. Én felnyerítettem, mikor a videóban felfedeztem a srác beírását... párszor visszanéztem még, és megpróbáltam kielelmezni, mi is történhetett... amekkora tömörülés volt ott, szerintem nem tudott menekülni a TD -vel :)
Mellesleg barátnömet meg lehet kérdezni, folyamatosan "beszélgetek" az ellenséggel meg a csapattársakkal:
"Dugjad ki a tornyod, ha mered vazzeg"
"Az anyádért mentél oda?"
"Mozdulj már meg bszod!"
Az más kérdés, hogy csak a barátnöm hallja, meg a platoon társak, ha véletlenül benyomva tartom a TS gombját :D
-
Ja pont ezt linkeltem a csetre tegnap, csak ott nem nagyon olvasták :D
Az avarage xp listán 142. hely azért nem olyan szar :)
Ezt nevezem én jó pozíciónak:
-
A sivatagos, a kedvencem :)) mostanában hála égnek, kevés artyval találkozom, és van a kis városos részecske, szűk utcák, falak stb.. odaszoktam a Tiglincssel beparkolni és várni a célpontokat :)) -
lammaer #9847 Hej, ha nem KVval kellene kigyúrni az S51-et akkor már nekem is lenne. Emlékeim szerint valami irdatlan mennyiségű XPt kell összegrindelni a darálóval hogy valaki S51-es legyen.
Amióta megnéztem hogy mennyi, azóta a "hogy rohadjon bele az OP ágyújába, de megdolgozott érte" állásponton vagyok ha S51et látok.
(Igen, tudom, a softwipe miatt ez majd élesben lesz mindenkire igaz). -
HuffnagelSteve #9846 Most miért zavar az bárkit is, hogy káromkodott a kolléga? Vagy jobb lett volna ha angolul teszi, hogy mindenki értse? Engem nem érdekel ha valaki káromkodik, nem vagyok sem álszent sem szégyellős :) Erről már beszéltünk egyszer. Van aki szétveri a billentyűzetet, van aki leköpi a monitort, van aki elszív két cigit és van aki káromkodik. Ez vérmérséklet függvénye szerintem. Lehet, hogy aki nem káromkodik csak szétbassza a billentyűzetet nagyobb paraszt mint az aki egy szaftosat káromkodik :D -
spiczi91 #9845 artyk ESETÉN lemaradt :) -
lammaer #9844 Munkahelyen felröhögtem a hodályban. Hát igen, veszélyes fórumozni idebenn :) -
spiczi91 #9843 Az zavar, hogy az azonos szintű artyk (Hummel-Su8) égbekiűltó célzásbeli különbség van. A Pinokkióra csak annyit mondtam, hogy durva, majd ha bejön a Tier 6 német arty, akkor lesz értelme szidni, hogy miért ilyen táp. Mert hogy a német megfelelője rosszabb lesz, az szinte száz. Igazából egyedül a Bison múlja felül a Su18at, a többinél már a szovjet a jobb. -
Szencségit... Tiger II, 70% one shot ... eladom a Hummelt a ´csába :O -
Mielőtt bármit következtetnél,ez egy szeptemberi video,a su-8al is ezt csináltam.Nem nagy dolog.A perkjei meg xarok...ilyen videot fel se raknék.
-
Ott vagyunk mindenhol, és ha ott vagyunk, akkor már le is tesszük a névjegyünket :D:D -
spiczi91 #9839 Azon én is felsírtam... -
spiczi91 #9838 De a Hummel is évente 3at lő, ezért zavar. A szovjet artyk sokkal pontosabbak, ezt észlelni SU5/Grille és Su8/Hummel esetén. De ez a Pinokkió iszonyat brutál. -
Wááá... 1:44 -nél a chat ablak :D:D:D -
exoterm #9836 "Desztrojer: a kurva anyátokat" 
Jó látni, h sok a magyar xD -
spiczi91 #9835 A Su14 gyűrűje is vicces, bár az azért jobban mellészór. POÉN.
Nem szokásom videókat nézegetni a WoT-ról de most meglesek egy-kettőt. -
Renegade #9834 mert pontatlan fegyver :-)
mielőtt szétkapnátok, valóban az, és ez már meglátszik a DPS-en -
Gondolom cserébe évente tud löni hármat... -
Renegade #9832 de hamar megtaláltad ;)
jó rég óta sírdogálunk, hogy bár papíron a német artyk jobbak, de egy-egy ilyen ruszki arty videó láttán elbizonytalanodik az ember :-) -
Az elsö három a damage listán szinte nem is használ arty -t :O -
spiczi91 #9830 Ez most valami vicc?
A Hummelnek/Wespenek miért van akkora célzógyűrűje, hogy nem fér bele a monitorba? Ez a Su8al van egy szinten körülbelül, csak 2x olyan erős. lol -
Mondjuk van külön damage meg kill lista is, érdemes megnézni, hogy akik ezen toppon vannak, mivel érték el :) -
nem beszélve amit írsz,aki artyzott annak arányában kevesebb pontja van,mivel az nem fedez fel tankot, az nem kap capture pontot,max damage pontal büszkélkedhet.
Az első helyezettek ilyen 5000 csatát vívtak...ez ilyen no RL kategoria. -
Nyeh... gondolom pont azért van új lista, mert a wipe után kicsit más a leányzó fekvése.
Az is érdekes lesz, hogy majd végleges mikor kijön, és mindenki nulláró kezdi, lesz oldalanként legalább 7 arty minden csatában, mert a legtöbben ki akarnak húzni minnél elöbb egy-egy bankautómatát, és csak utána állnak majd neki a többi ágnak :) -
Ez a lista ugy xar ahogy van...hol vannak a nyári eredmények?Ez az adat a soft wipe után indult,aki összerakott egy IS-4-et és lejátszott 3000 csatát,persze,hogy elöl lesz.
King 35. helyezett.Ez szép,de ő is IS-7-el darált.:) -
crossy104 #9825 A sivatagosnál a pálmafák, meg a száradó ruhák marha jók.Viszont a peccs óta nagyon jók lettek a felrobbanó tankok lökéshullámai.Lökéshullám,utána törmelékek, láng, füst, iszonyat szép. -
spiczi91 #9824 14 500.ik helyezés... FUUUUU--- :D -
kingsteven 35.
-
A sivatagos is krva hangulatos, ugye? :)
Tetszik, hogy azért szinte minden pálya elüt a többitöl hangulatban, de a sivatagos föleg egyedi lett.
Még egy igazi havas pálya is jöhetne majd.
-
Hihetetlen a Tigris miket kibír... pár napja történt, elsö alkalommal játszottam az Abbey pályán, mondom végre megnézem milyen.
Lehajtok bal oldalt, látom jönnek szembe át a szük átjárón az épületek alatt (nem a legszélén, ott majd késöbb csak!), egy IS-3 volt és egy valamilyen medium, mindegy.
Kóstolgatom öket messziröl, mire berongyol mögöttem egy leo (na, ö már a bal szélen jött be), ráfordulok... erre már ömlenek is be utána a többiek:
1 Tigris (alap toronnyal szerencsére), 1 VK3601, 2 lee, meg még valami orosz medium...
Hát ezek szépen nekiálltak aprítani a macskámat, de szerencsére a hülye leo miatt már elkezdtem odafordítani a frontpáncélt a bejárathoz. Így a legtöbb lövést levettem mellel. Mire végeztem mindegyik tankkal, maradt 10% hp-m, meg egy sárga ágyum, amúgy minden okés.
Ja, és folyamatosan tolattam hátra és még így is minden lövésem talált és rombolt (természetesen autoaim nélkül).
Az IS-3 közben szerencsémre elfogyott, asszem egy JagdPanther meg a tüzérek végeztek vele.
Szóval kellemes elsö benyomásom maradt az új mapról :) -
crossy104 #9820 Szerintem szép a játék.Főleg az új pályák szépek.Én full HD-ban fullon tolom, 150 fps az átlag. -
még régen próbálkoztam vele, de nem jött be, most a P38-on gondolkodok... egy próbát megér, de a Pjäger 1 is akár, mit veszthetek? -
Próbálj ki egy PanzerJager I-et. Vmelyik délután szinte folyamatosan TopGun volt amikor játszottam vele. -
ez szuperklafa és ezt hol lehet megnézni?
apropó: kezdtem unni a nagyvadakat, a sunnyogást, a lomhaságot, a mínuszos csatákat, így cimbim javaslatára a rossz oldalra tévedtem, cimboráltam az ördöggel, azaz vettem egy ruszki (!) tankot. egy BT-2-est. Übermóka volt. tápláléklánc csúcsán, csatánként átlagban 3-4 killel, rohanva és a loltraktorokat és egyéb bénaságot gyilkoltam halomra...vicces volt. dől az xp, amjd átkonvertálom free-re és olyat fejlesztek a Tigrisen, hogy örömbódottág lesz.