A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #9712 Mondjuk én nem tapasztalom hogy a csiling az nagyon rontana az ellenfél harcértékén.
Gyakorlatilag mindenre HE-vel lövök (Hetzer, Lee és Sherman van most terítéken), és minden csilingel mint a veszett, de se nem lassulnak, se nem esik le a lánctalp, se nem töltenek lassabban, se olyan nincs hogy mondjuk az leromlott ágyú miatt mellélőne esetleg nem lő egy ideig.
Pl a HE az mindig csilingel, de ha mondjuk 5-6 alkalommal is mecsilingeltetek egy 122-essel felszerelt IS1-et vagy KV-t, nem történt semmi. Pedig pl az ammo rack az nagyon látszana egy ilyen ágyúnál, mert utána minden évezredben 1x lő.
Papíron én is tudom hogy a csiling az modul damage, de mivel nem érzékelem az ellenségen a hatását, ha nem látok legalább 1% csökkenést akkor az az én szememben az egyenértékű a "rikosé" :) -val.
Jó lenne ha csiling helyett be tudná mondani hogy "we hit their engine" vagy "their ammo rack is damaged"....